Turning insane
Publicerat den

Ååååh. Sitter här och håller på att bli galen. Försöker komma på nån bra musik att lyssna på men allting låter ungefär likadant i mina öron nu, nämligen skräp! Det fick bli lite Dryad of the woods som bakgrundmusik nu. Skönt att slippa höra någon som sjunger hela tiden.

I dag har jag varit borta hela eftermiddagen! Saknade min lilla stumpa.. Jag kilade nämligen ner till körskolan och satt där och pluggade ett bra tag. Nu har jag klarat alla delar och är inne på repetitionen, känns gött! På vägen dit tog jag sällskap med Ida & Leo. Kändes konstigt att gå utan barnvagn! Johan var nämligen hemma och passade lillan. :)

Happ. Efter lite plugg där så handlade jag och sen solade jag. Herregud nu får det vara nog. Nu orkar jag inte mer. Nu har jag tröttnat. Är sådär-brun men pallar fan inte att gå dit mer. Är ju så långt! {knappt en km..} Men nu när det är 5 plusgrader och is/vatten/grus om vartannat så är det ju omöjligt att ta sig framåt i någon högre hastighet. Och på tal om hastighet så körde jag en sväng förut också och det gick KANON. Åh! ♥ Parkerade utmärkt och höll hastigheten för en gångs skull. Brukar ju konstigt nog alltid köra för sakta {förutom i går när jag snabbt körde igenom alla stans vattenpölar och skvätte ner folk...:$}. Och låt oss glömma att jag råkade ha i parkeringsbromsen ett tag också..




 Milja

Jag kör också för sakta, oftast. Men det är för att min hjärna inte pallar att ta in så mycket information när det går fort :( Och jag menar, bättre att köra för sakta än för fort?!



URL: http://fedtothelions.blogg.se/


 emmy

jag tycker jättemycket om din blogg<3



URL: http://morgongryning.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

HAha stackars blöta folket :D

Jag kör oftast för fort, men lite medvetet.

Sen när jag märker att morfar tittar (kör oftast med han) så saktar jag ner lite haha. ska kanske ut och köra imon :)

Kram



URL: http://beylejd.blogg.se/


 sara - mamma till wilda

Måste bara säga att du har otroligt fin design på din blogg =)



URL: http://saratilling.devote.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?