Utkast: Jan. 21, 2011
Publicerat den

Nelly var precis inne! Funderar faktiskt på att ta in henne en sväng varje kväll efter att Julia har somnat. Jag tror att hon gillar det. Det underbara med den lilla kaninen är att hon fortfarande är samma gamla sociala Nelly! Trots otaliga dygn i garaget med gosedjuret Molly som enda lekkamrat, så är hon så go och mysig när hon får komma in. Lägger sig och vilar i soffan och vill så gärna bli klappad. Min fina nin!

Jag tycker om djur så mycket eftersom de inte är krävande på samma sätt som ett barn. Jag kan sitta still i en timme och bara klappa t ex Nelly utan att behöva ta fram nya leksaker, springa omkring och ständigt försöka roa henne. Skönt! ^^ Jag har faktiskt fortfarande kvar drömmen om att ha ett helt gäng med kaniner senare i mitt liv. Vill ta hand om dem och vill att ensamma kaniner ska slippa vara ensamma och istället hitta vänner! ♥ Jag tänker mig någon typ av "kaningård" där de kan springa omkring både inne och ute. Dock vill jag inte föda upp dem, utan ta hand om sådana som redan finns och som behöver ett hem. Jag har nog redan snackat om det här innan, men det tåls att upprepas! Jag älskar kaniner, och har alltid gjort det! :)

Okej, kollaget nedan är inte det bästa, det erkänner jag. Tog en massa gamla bilder från min gamla blogg och klistrade ihop lite snabbt. Vissa var det till och med text på. Men äh! ;) Hon är så söter ändå! På bilderna längst ner till vänster så var hon precis ny i familjen. Väldigt tanig hela hon. Men efter ett par veckor i mina händer så var hon lite fetare, haha. Det verkar smitta av sig, det där! ^^

Satan, nu missade jag utröstningen i Let's Dance!
Kram!









 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?