"I love you smile at me, I love the way your hands reach out and hold me near....I believe this is heaven to no one else but me."
Publicerat den

Egentligen skulle jag behöva skriva av mig, känner jag.
Det är mycket känslor och tankar som irrar omkring i mitt huvud just nu, men jag kan bara inte skriva det här. Det är ganska många som läser här, och jag är inte helt säker på att jag vill att alla dessa ska läsa det jag tänker på, och det jag känner. Men äh, det löser sig ändå! Människor är ju inte mer än människor, och som vi har märkt så är inte människor de smartaste liven direkt! ;}

Annars då? Jodå! Jag skar mig på fingret förut och det blödde jättelänge. Blev nästan orolig! Jag råkade skära mig själv på något konstigt sätt när jag skulle klä på Julia ytterkläder och jag blodade ner hennes nya klänning. :( På tal om Julia så har hon varit ganska grinig/klängig i dag! Hon är inne i en otrolig mammaperiod nu där hon ska klänga på mig och vara med mig hela tiden. Det är nog separationsångest blandat med att hon får tänder, kan jag tänka mig! Det är ju i den här åldern som de börjar förstå att mamma och pappa kan försvinna, och då är det inte roligt! Haha, fast det roliga är att hon ibland kan krypa iväg och gråta och tycka synd om sig själv, även om jag står precis bredvid henne och ropar på henne. :')

Jag var nere på biblioteket förut och hämtade ut hennes bok också! En superfin och mysig bok med en massa ramsor och annat skoj. De hade även frågat barn i boken om vad de blev glada respektive ledsna för. De var väl en sisådär 5 år, lite yngre kanske. En kille, Joel, hade svarat så gulligt tyckte jag! Han blev ledsen när jag tänkte på att retas med en tjej som hette Hedda, och han blev även ledsen när han tänkte på att hans katter skulle dö. Han blev däremot glad när han klappade sina katter och när han såg att de levde. Sötnosen! ♥


1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6
[LÄNK TILL BILDERNA]

UNDERBARA bilder. Ge mig sommar! Jag tänker snart fly landet om det ska vara såhär kallt. För ett tag trodde jag att vintern var min favoritårstid, men jag har visst råkat ändra mig. Jag går med på en sisådär 2-3 månader vinter, inte mer. Nu har vi istället halva året vinter, halva året höst/vår/sommar.







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?