Het!
Publicerat den

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Termometern visar 33 grader och det är alldeles vindstilla utomhus. Svetten rinner och Julia sover. En liten eftermiddagsblund är alltid skönt. :} I förmiddags åkte vi ner till stora lekparken {lekparken i Stadsparken, men jag är uppväxt med att kalla den för stora lekparken} och Julia sprang omkring som det yrväder hon är. Det var en massa andra barn där också och jag tror att Julia tyckte att de var mer intressanta än själva leksakerna.

Solen stekte och tillslut var det dags att åka hem för att äta! Senare i eftermiddag ska vi åka in till Skövde. Jag och mamma ska nämligen bli sminkade på ett ställe där, det kostar 490 kr. I det priset ingår även sminkprodukter för 490 kr. Vi får väl se hur mycket man får med sig, det är nog rätt dyrt gissar jag! Men någon bra mascara eller liknande vore inte fel. Foundation känns inte jättenödvändigt just nu när det är sommar, men vi får se! :} Man får välja mellan vardagssminkning och festsminkning, jag kommer nog välja fest! Eller kanske att att jag tar något som passar till både och! Har man smink tycker jag att det ska synas att man har det, men det ska samtidigt inte vara alltför mycket! Är ni med mig? ;}

Hur brukar ni sminka er? Har ni smink varje dag året om, eller är ni mer sparsamma under sommarhalvåret? Kanske sminkar ni är inte alls?
Berätta! Alla har ju sina egna små knep!

Nu ska jag lägga mig och sola medan Julia sover. Det är alldeles tyst ute vilket inte är vanligt! Alltid är det någon gräsklippare/såg/någon tvättar bilen/barn som pratar högt osv. Nu gäller det att NJUTA!

 

Julias klädval i dag. Klänning från Lindex




 Melinda - Mamma till Maja ♥

Åh så fin klänning! :)



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?