Kristi Himmelfärds dag
Publicerat den

Hej där :)

I dag har min hjärna fått sig ett åk! Min bror lärde mig att spela lite dragspel. Sjukt kul. Känns lite roligt eftersom dragspel kanske inte är det allra mest attraktiva instrumentet, ni kanske skulle tycka att jag var coolare om jag stod med en elgura i nävarna?! ;} Men se det är det! Väldigt kul och det är faktiskt väldigt fint när man väl får till det. "Jag är en fattig bonddräng" fick bli min första låt att lära mig, hihi.

Skulle egentligen ha gått på marknad i dag men jag struntade i det och skickade iväg Julia tillsammans med mormor och gammelfarmor istället. Jag känner mig fortfarande risig och var sjukt trött. Låg i sängen och vilade {spelade lite gitarr också när jag ändå hade chansen} men sen kände jag att näe, nu får det vara nog! Tryckte i mig lite IPREN och ställde mig sedan i duschen. Efter det fönade och plattade (!! (jag plattar max 2 ggr/året)) jag håret, sminkade mig och hängde upp tvätten. Kände mig bra mycket piggare, men det är nog dags att ösa på med mer ipren känner jag nu. Den har nog gjort sitt, så att säga.

Min mobil är great! Älskar den! Ska nog kunna mobilblogga med den nu också, i alla fall försöka! ;} Det ser jag som mycket positivt eftersom man då mer kan uppdatera när det händer. Inte sådär en 4 timmar efter och så minns man knappt hälften. ^^ Mitt minne är inte vad det borde vara. Eller jo! Namn och födelsedagar sitter som berget. Nästan pinsamt eftersom jag vet när alla jag känner {och knappt känner} fyller år.

Kristi himmelfärds i dag. Det är ett par år sedan Jesus fördes upp till himlen nu. Har han åldrats tro? ;} Visste ni förresten att det i Sverige finns 522 män som heter Jesus. Dock även kvinnor! 162 st! länk

Ha en fin dag, kram!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?