BVC - 10 månaderskontroll
Publicerat den

Vilken tur att jag tittade i den lilla bvc-boken i morse för jag avr bombsäker på att det var i morgon som jag skulle dit! Som tur var så var klockan inte alltför mycket så vi hann ner dit i god tid. Tacka vet jag körkort! ;}
Vi snackade lite om allt möjligt, fick lite broschyrer osv. Visade Julias exemliknande utslag på ryggen men det verkade inte vara någon större fara eftersom de inte är torra. Jag hade ju själv exem som liten och det kan ju gärna gå i arv. Men hoppas inte det! Fast om det nu skulle bli så ändå, så är det ju ingen större fara. Med alla mediciner och lotioner som finns i dagens läge så är det över i ett nafs!

Julia var mindre än vad jag först trodde! :O
Längd: 75 cm
Vikt: 11 010 g
Huvudomfång: 47,8 cm

Bara 11 kg! Jag trodde att det kanske skulle röra sig om 11,5 - 12 i alla fall. Men där ser man. Bara hon inte får anorexia. Hon har börjat tröttna på matstolen kan jag säga. Jag får springa efter henne med skeden för att hon ska få i sig något. Menmen, hon följer sin kurva exellento! Något snäpp över medel, men det spelar ju ingen roll bara man följer sin egen kurva.





 Melinda - Mamma till Maja ♥

Tänk att hon redan är 10 månader :) och Maja väger NU 11 kg ^^ 20 månader ung :P



URL: http://melindawingren.blogg.se/


 P

Dock är anorexia inte något man skämtar om - varken det eller någon ätstörning överhuvudtaget....



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?