Something new
Publicerat den

I dag ska vi åka till Ullared!
Kanske.. Jag hoppas att Julia är lika pigg som hon varit nu på morgonen och inte blir värre, för då stannar vi väl hemma. Hon är lite snuvig och trång i tårkanalen vilket gör att det rinner lite ur hennes ena öga. Blöh, jag hoppas verkligen inte att hon blev snuvig pga. badet i onsdags, men antagligen. Jädra skit. Vi kanske skulle ha väntat med bad i en vecka åtminstone. Bara en massa baciller och skit. -_-

Jag missade hela min kväll i går! När jag vaknade i morse märkte jag efter en stund att jag hade bh:n på mig. Wierd... det brukar jag inte ha när jag sover. Inte heller mitt vanliga linne och en tofs i håret. Great, jag somnade med lillan i går runt 19:30 på kvällen. Haha, inte illa faktiskt! Då fick jag en rejäl sömn! Det behövde jag nog.

En grej som jag alltid gör när jag bloggar är att se till att jag stavar rätt. Jag vet inte varför, eller jo det gör jag. Jag tycker att det ser oproffsigt ut med felstavade inlägg, det blir genast oseriöst. Kanske främst då om det är vuxna som stavar fel. Det jag gör det är att jag slår upp ordet {på internet, det tar 5 sek} för att försäkra mig om att det är rätt. Jäkla språkpolis haha, men så är det! :} Sen är ju ingen perfekt... missar gör ju vi alla.

Nytt örhänge ↓




 Mirre

jag vill också stava rätt, jag brukar också söka på ordet, eller så kollar jag stavningskontrollen. Men visst kan man göra fel. Jag stör mig på särskrivning också. Ibland skriver jag för fort på tangentbordet då jag skriver en rad så till er, men det är bara slarv för jag har för brått.



Hoppas att ni kom iväg till Ullared

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Sara - pillrig pysslare

MEN ååååh, känns som att ALLA får åka till Ullared förutom jag =) haha hoppas du hittar mycket roligt :)



URL: http://pillrigt.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?