En dag med hagel och snö
Publicerat den

I kväll körde jag ett litet träningspass uppe på övervåningen. Lite cyklande på motionscykeln och diverse mag/arm -och benövningar. Välbehövligt, känner nästan hur träningsvärken tränger sig på. Älskar träningsvärk! Läste någonstans att man inte ska göra situps när man varit gravid, men det är ju typ det enda jag gör.. Plankan är det istället som gäller men den är ju så damn jobbig. Får ju bara ont i armarna av den, vilket jag antar inte är meningen. Vad det än är som gäller så trivs jag med mina situps. Gör ca 50 varje dag.

Plugget är i full gång men jag känner mig måttligt intresserad. Boken som jag har är konstigt skriven och det känns inte som att meningarna håller ihop. Osammanhängande heter det väl, med andra ord! Tur att kursen snart är slut. ;} En liten stolle inom mig säger att det är onödigt att läsa upp en massa ämnen, man kan ju få jobb utan ett slutbetyg från gymnasiet. Fast en smartare stolle inom mig säger att jag bör kämpa på, bra jobb kommer med bra utbildningar och det ger mer money!

God natt! :}


En liten Julia ♥ Saknar tiden då hon låg still. ;}




 Marie - Fotograferande hundtoka

Hmm låter ju inte kul att kursen inte är ngt för dig eg =/.. Här har det också haglat och snöat idag



kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Marie - Fotograferande hundtoka

Men snark varför går inte det kommentera nudå???



Testat skicka ut igen, men verkar ej fungera ?=(



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Marie - Fotograferande Hundtoka

Nu verkar mitt inlägg fungra



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Hm, att man inte ska göra situps när man VARIT gravid? Man bör väl inte göra det när man ÄR gravid, men efteråt..? Låter ju lite knasigt tycker jag.



URL: http://beabus87.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?