Förvirringens dag
Publicerat den

I dag är en förvirrad dag. Ytterligare ett test i mitt annars ganska vardagliga liv. Har varit på soptippen och lämnat in kläder till Myrorna, kände att garderoberna behövdes rensas lite. SÅ skönt att bara slänga iväg en massa gamla saker, det är nog det bästa jag vet. Att få plats & ordning! ^^ Har jag fint i mina garderober så har jag fint i min själ, typ. Fast då ska vi inte prata om hur det ser ut i den andra garderoben som är fylld med Julias gamla kläder som är för små.
I-landsproblem! Vad gör man med gamla bebiskläder? De är för fina för att ge bort och man vill inte sälja dem eftersom varje plagg har en liten saga. De får helt enkelt läggas i kartonger och ligga och skräpa på vinden tills man inte orkar ha kvar dem längre och ger bort dem i alla fall eftersom man har glömt varifrån man fick dem. Finfina klänningar är ju dock ett måste att spara på! Kanske kan hänga upp dem i framtiden? För det där med att kläderna går i arv till nästa barn är bara delvis sant. Man köper ändå så mycket nytt och modet ändras hela tiden.

Julia hjälper till att kratta i landet! I sin finfina klänning och hatt av gammelfarmor!



 Milja

Hmm, har tänkt på det, att den grå du använder som huvudtext är liiiite för ljus för att man ska kunna läsa den okej ;o Jag som sitter utan glasögon nu får typ anstränga ögonen O_o random



URL: http://lionwithmemories.blogg.se/


 Milja

Japp, mycket bättre :> Fast det kan ju vara för att det är kväll och inget som reflekteras XD



URL: http://lionwithmemories.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

DU jag tänker likadant! Man vill inte ge bort det bara sådär, en lilla gulleplutt har ju haft det under sitt första år i livet typ. Jag har sparat allt xD kan inte göra mig av med det :D kram på er! Så söt klänning!



URL: http://beylejd.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Den där klänningen/tunikan har Maja också :) såå fin!



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?