Nya bikinin
Publicerat den

Min nya bikini från H&M. Trosorna har inte kommit än men de ska komma i början av juni. Är riktigt nöjd, brukar ju annars inte bära så mycket blått! Särskilt inte en blå bikini. Men nu så, ibland måste man ju bryta alla mönster! Tänkte lägga upp hela bilden först, men kapade av magen. Det får inte bli för mycket naket här i mammabloggen, haha. Leverfläcken under bikinin ska jag ta bort - den är vidrig. Jag ber om ursäkt över att ni ens måste titta på den. Jag hade en likadan på nyckelbenet men den hårdnade till och började blöda. Då drog jag bort den. 
Kan hända förresten att kupan är lite stor för mina småttingar, men vafan jag orkar inte byyyyyyyyyyyyyyyta! :}

Är inte pärlorna för härliga förresten? :}



 Jenny

Snygg den va då! :)



URL: http://jennyjanssons.com


 S A N N A S . R U M

Jättesöt (:



URL: http://sannasrum.se


 Milja

Du ska se MINA leverfläckar xD Jag har tre ENORMA på min rygg, massor andra små och på axeln har jag massor som sitter som en ">"-pil som pekar utåt, en under mitt öga and so on so forth ;P De är mest bara där. Men inga som är cancer-farliga, för alla är jämna och fina, vilket tyder på att de inte är farliga :) Förutom de stora, men de ska jag ta bort. Och just det, jag skulle ju kommentera med ett grattis till Julia, och; blått passar dig :D Dessutom minns jag för ett år sedan när jag sa att hon skulle födas på en lördag. Helt övertygad, och så hade jag rätt :) Fast jag trodde ju hon skulle vara pojk, hahaha!



URL: http://lionwithmemories.blogg.se/


 Hanna

Åhh va snygg! :) Ska också försöka hitta något nytt till mina tax öron till bröst ;) Måste ha något som håller dom på plats! :P Haha

Blir ännu snyggare men en brunbränd sommarkropp :)



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Anonym

Jag kollade också på den nu på deras hemsida, så ska nog beställa en sen :)

Härliga färger :)



URL:


 Marie Tävling pågår

Ohh vilken fin =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?