Pepsodent White Now
Publicerat den

Jag är som ni vet med i Buzzador och för ett tag sedan kom jag med i en kampanj som gällde Pepsodent White Now. För ett par veckor sedan fick jag hem ett paket innehållande det här {Tack Buzzador!} ↓ En tandborste och en stor tandkräm samt 15 små tandkrämstuber att ge bort till vänner och bekanta. Inte helt illa att få hem så mycket tandkräm, va?

Tandborsten använder jag varje dag och den är verkligen kanonbra! Kommer åt överallt och är mjuk och bra. Tandkrämen smakar gott och blir blå när man borstar. Det är det blåa som gör att tänderna med en gång blir lite vitare, vilket jag faktiskt har märkt av!

Alla små tuber är borta och vad jag har hört så har tandkrämen funkar riktigt bra! Kul när det ger resultat så snabbt!

Att vara en buzzador, som jag är, innebär att man får vara med i kampanjer och prova nya produkter eller tjänster - givetvis helt gratis! Tidigare var jag med i en kampanj gällande Neutrogena och nu är jag med i ytterligare en som gäller Jogolino yoghurt - mer om den senare i ett annan inlägg! Är man exempelvis mammaledig som jag är så är det perfekt att vara en buzzador eftersom man träffar många andra mammor som kan prata med och ge bort prover till!




 Jouline

Jag har också den tandkrämen, tycker den funkar jätte bra för mina tänder :) vitare har dom iallafall blivit :)



URL: http://stylebyjouline.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?