Sunny Sunday
Publicerat den

Hej alla 83!

Vad gör ni här inne i detta soliga väder? Det har varit över 30 grader i solen och både jag och Julia har fått färg. Hennes händer är brownie! Nu sover hon i sin säng efter en hård dag ute i solen, hon har burit och kånkat på grejor mest hela tiden!

I förmiddags var vi uppe i Högaliden och jag och mamma drog halvmilen! Fifän, usch! 5 km i Jönköping i torsdags var ingenting jämfört med detta. Krokiga grusvägar som inte visste vad plan väg betyder, mitt inne i skogen bland barr & damm. Fanns ju ingen luft, höll på att kvävas. Haha, vi klagade mest hela tiden, men vi tog oss runt tillslut! Jag sprang inte hela vägen, om ni trodde det! Nejnej, springa, gå, springa, gå. Men jag tror att min kropp gillar variationen!

I går var Julia {blomman} sjöblöt! Ni må tro att hon är stark, och envis som en gammal get! Hon skulle absolut bära legohinken som var fylld med en massa vatten, hur tung den än var! Gick det inte att lyfta blev hon så arg att tårarna sprutade, haha. Jag fick hjälpa henne lite på traven! :')



Nu i kväll har jag färgat min utväxt. Tonen mörkare, givetvis {kastanj som vanligt} och jag är nöjd. Slingorna syns fortfarande vilket är bra tycker jag, livar upp stämningen lite! Hur gärna jag än vill testa på livet som blondin så känns det far away, om man säger så. Har alldeles fel hudtyp för det, tyvärr!


På tal om något annat så är min mobilladdare borta! Bara sådär spårlöst, kan inte fatta vart den är?! Jag tror att jag senast såg den när jag möblerade om här inne för någon dryg vecka sedan, det börjar bli dags att ladda mobilen nu! Måste ändå säga att mobilen är grym som hållit sig så länge, bra jobbat där! Får sova på saken, och se om jag kan komma på vart den är..

I morrn ska jag på kalas hos Ebba, ska bli kul! :} Har presenterna redo! :}
Puss & Kram



 Marie

Fina bilde roch jätthärligt väder har det varit =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?