Barn lär av varann
Publicerat den

Jösses vad barn påverkar varandra!
Jag, Julia och min mamma var på besök hos min mormor förut och där var även min kusin på 3 år. Hon och Julia "lekte" eller vad man ska kalla det, och det är otroligt vad Julia tar in av henne! Min kusin räckte ut tungan vid något tillfälle och det har Julia nu börjat härma. Tidigare hade jag aldrig sett henne räcka ut tungan sådär, men nu åkte den ut & in ett par gånger, haha. Så roligt att se, hon är nog stolt själv att hon kan! ♥ Min stora stora tjej!

Hon hade i alla fall haft det jättebra med sin morfar i Karlsborg och hon hade levt rövare mest hela tiden. Min faster {som de var hos} har två små hundar som i sin tur har en hundbädd som Julia gärna bäddade - om och om igen! När hundarna kom i närheten för att kika på henne så puttade hon bara undan dem. Inget rädd här inte! Stackars hundar, bortfösta från sin egen säng! Men de överlevde nog. ;}

Julia sover sedan ungefär en halvtimme tillbaka. Blev sängen tidigt i kväll eftersom hon knappt sovit något på dan. Jag fick dessutom en morsdagpresent från henne i morse - sovmorgon! Vi var inte uppe förrän halv 8. En riktigt suveränt bra tid om ni frågar mig, lite lagom sådär! 6 är alldeles för tidigt, 7 är lagom men 8 känns nästan sent! I alla fall på vardagar då jag nästan alltid tittar på The Voice.

Nu har det faktiskt varit lite ruggigt ute de senaste dagarna. Regn & blåst. Dock ska sommarvärmen komma nu i veckan, det gillas! ^^ Bjuder på lite bilder från någon vecka sedan:

Frihet!



 Marie- En fotografernade hundtoka

Ja, kan tänka mig att de tar efter och då ska ju inte hon vara sen att testa haha. Så söta bilder. Skönt med lite sovmorgon =D

kram



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

Ja dendära sommarvärmen väntar man på vill jag lova! Jag vill sola och bli bruuun! :D så fin bild med melonen där :) kram på er!



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?