Sjukdom.
Publicerat den

God fredag :}

Jag sitter och mumsar på egentillverkade wienerbröd och dricker julmust. Måste ju fira att första delprovet i psykolgi är avklarat. Dra mig baklänges vad mycket frågor det var, fast framförallt: vilka långa svarsalternativ det var. Det tog ju 10 minuter att bara läsa klart frågan. Nu är jag i alla fall färdig och jag har ingen aning om ifall jag klarade det. 75 % behövde vara korrekt för att få ett Godkänt. Hoppas..

Älsklingen kommer hit snart. Julisbulis sover ute i vagnen efter en hyfsat tuff dag med bland annat en spruta i benet. Ajaj, men mer info om det kommer i ett annat inlägg. Kom just på att jag ne en inlämningsuppgift i franskan i dag också som inte är färdig ännu. Jag ska presentera mig själv och någon jag känner. På franska. Fattar ni hur svårt det är? Allt som jag någonsin har kunnat om franska kan jag inte nu, så långt vet jag.

Bonjour. Je m'appelle Melinda. J'habite en Suède, à Hjo. Ungefär så långt har jag kommit. ;/

Urinvägsinfektionen blev förresten konstaterad i dag. Dock en väldigt skön sådan! Skönt och skön, men jag märker knappt av den. Halleluja! Har i alla fall hämtat ut Furadantin nu som är min absoluta favoritmedicin. Biverkningarna är otroligt hemska, men det är ingenting som någonsin har påverkat mig som tur är. På bipacksedeln står till exempel: illamående, kräkningar, svårt att andas, yrsel osv. Inget jag ber om direkt! 3 tabletter om dagen i 5 dagar och sedan är skiten väck. Jag ska aldrig någonsin gå lättklädd när det är under 5 plusgrader ute igen! Det är SÅ inte värt det!



 Emelie

och jag har vart nere och tagit blodprovet idag, huahua, bla för å se mycoplasma, järnvärde och gammaglobelin. Säger bara BLÄ och att jag hellre hade haft en gammal hederlig urinvägsinfektion!



KRYA! Kram från Emsanpemsan



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?