Stressad.
Publicerat den

Jag kom på en grej som jag måste fråga er om!
Nästan varje dag är jag nere och handlar på ICA. Alltid är det någonting som behövs. I dag var det till exempel spaghetti och mjölk som fattades. Det gick på 213 kronor..

HAHA så jälva dyrt. Men som ni förstår så slank det även ner lite annat som jag kom på var välbehövligt. Våtservetter, tvål till Julia och lite annat smått & gott. Hur som helst. Det här inlägget ska inte handla om antalet varor jag köper utan helt enkelt om stressen som jag känner när man ska betala, plocka ihop allting och gå ut ur affären. Är det bara jag som drabbas av "panikstress" eller är det något som ni känner igen er i? Är det många i kö bakom så blir jag stressad och slänger ner allting i påsarna för att inte skapa någon kalabalik bland kunderna bakom. Att även Julia tröttnar och ställer sig upp i kundvagnen/barnvagnen och vill springa åt alla håll försvårar ju absolut inte situationen..

Stressar ni eller? Är det kanske bara jag som får för mig att det "brinner i butiken" och att jag behöver komma ut snabbt som f*n. En liten fundering såhär på kvällskvisten bara.. ;}

Jag tror minsann att jag har lite muskler på ryggen. Och på armarna. Det är där de finns. På alla andra ställen tycks de vara som kidnappade. :O Vem som kidnappade dem? Datorn.



 Milja

Det handlar faktiskt lite om tempot på musiken som spelas i butiken ;) När det är mycket folk ökar de tempot för att själva flödet ska öka i tempo, och tvärtom när det är mindre folk, för att folk ska stanna så länge som möjligt :P Skrev om det i min b-uppsats :P



URL: http://lionwithmemories.blogg.se/


 Marie

Snyggt



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?