God kväll på er
Publicerat den

Tänkte kika in och säga hej!
Ser att det är en hel del som kikar bloggen varje dag trots bloggtorkan. Vad gulliga ni är! ♥ Då måste jag ju faktiskt komma med lite inlägg då & då. I dag är det för övrigt ett år sedan som lilla Julia döptes. Jag minns det som i går. Alltså verkligen! Nu är det 4 september igen och snart kryllar naturen av färger. Så himla fint. Kommer att ha 700:n {Nikon D700} ett litet tag och då tänkte jag fånga lite objekt på bild. Julia bland annat. Om man nu kan kalla henne för ett objekt? ;} Så förvänta er färger i bloggen om ett litet tag. Löv efter löv, haha..

Tänkte lägga mig alldeles strax och påbörja boken Laura - Flickan från havet. Tror att den är riktigt bra, som sagt. Kommer med en liten recension när jag är färdig!

Gjorde förresten ett riktigt kap förut. Köpte höstskor till mig själv för 349 kr. Skopunkten it is. Får väl se hur länge de håller, men jag tyckte att de var riktigt snygga. Enkla, men snygga! Vet inte riktigt vad som hände där i kassan. På prislappen stod det 399 kr, men expediten sa något annat. Älskar när man sparar pengar, men vem gör inte det? ;} Shoppade dessutom ett par nya leggings och en rosa tröja med ett tigeransikte på, det från Gina Tricot. Nu får det vara nog med shopping för ett tag. Plånboken börjar eka. Men är det höst så är det, och då behöver diverse garderober fyllas på. Nu har jag bra skor och jacka, och Julia har bra skor och jacka. Det är fan inte dåligt alltså! Hon har skor från Adidas och jacka från Polarn O. Pyret. Värsta rikemansbarnet, det där. Själv får jag nöja mig med köffe..

Johan Glans <3

Gonatt på er, sov sött!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?