Så togs min oskuld
Publicerat den

gällande tatueringar såklart! Vad trodde ni? Snuskhumrar! ;} Jag är fast! Är redan sugen på fler, men ska ändå försöka hålla mig så att det inte går över styr. Är så rädd att jag ska tatuera mig på fel ställe och på så sätt minska chanserna att få ett bra jobb som jag vill ha. Är det någon som vet hur pass noga det är inom sjukvården? Kan man få vara barnmorska med tatueringar?
Hur som.. såhär såg det ut medan vi höll på ↓

Det roliga är att jag inte tyckte att det gjorde ont. Det kändes ju {såklart} men det gjorde inte ont. Jag kan ärligt säga att det gör mer ont att föda barn. Riktigt jävla mycket mer ont!! ;} Han som tatuerade mig sa att det var en bra "första-tatuering". Sedan är man kanske inte så känslig just där? Är jäkligt nöjd i alla fall och det blev snyggare än vad jag hade förväntat mig. Var helt galet nervös innan, alldeles svinkall och babblade på som fan. Haha, men vafään! Nu är det gjort och jag är mer än nöjd. Det tog kanske 20 minuter att tatuera, och en timme allt som allt med att skriva ut, testa och rengöra. :}



 Hanna

Jag vet många i vården som är väldigt tatuerade.. Så jag tycker och tror inte att det ska hindra.. men visst, du kanske inte ska ha något i pannan eller så ;) Jag har ju tatuerat mig på handleden/underarmen :)

Tatueringar nu för tiden är ju så vanligt att jag hade inte reagerat om jag stött på en USK/SSK/BM/LÄKARE som vart tatuerad. Man får ju hoppas dom jobbar och beslutas genom tanke och inte via tatueringarna isf ;)



Verkligen fint med tatueringen där du har den! :) Såg bilden och verkligen jättefint! :)



Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Tove

Ser ut som att det är Mårten som gaddar dig? Han gjorde mina två första! :) Nacken känns inte ett dugg tycker jag, värre var det på revbenen men allra värst var fan handleder och fot. Fast såklart värt det ;)



Tror inte du behöver bekymra dig om tatueringar om du ska bli barnmorska eller liknande :)



URL:


 Sandra

Jag har jobbar inom äldreomsorg, handikappsomsorg och nu arbetar jag som boendestödjare på ett LSS-boende. Jag har ALDRIG haft några problem med att få jobb inom vården, och jag har mycket tatueringar. Det är så accepterat nuförtiden så det är ingen som lägger märke till dom. Man kanske inte ska tatuera sig i ansiktet dock.

Min svärmor jobbar på akuten och har tatueringar, barnmorskan som förlöste mig hade tatuering på underarmen. :P



URL: http://iamstarstruck.blogg.se/


 Hannah

En vän till mig är tatuerad i ansiktet, och jobbar inom vården. Så är nog inga kymmer mellis lille :)



URL: http://hannahsarah.blogg.se/


 Melinda - mamma till Julia

Tove: japp det är Mårten! Riktigt bra är han :) Jag är sugen på foten faktiskt. Något litet, kanske ett hjärta! Får se om jag vågar. :)



Nej det verkar inte som att det borde göra något med tatueringar och sjukvårdsyrken! Skönt det! :D



URL: http://melindaochjulia.blogg.se/


 isabella

hej fina du! :)

Allt bra med dig?



URL: http://sixbillionsouls.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?