Tjockt & är redan i vecka sex
Publicerat den

Här var det tjockt.

När jag satte mig i Julias säng förut råkade jag sätta mig på sänghimmeln och vips så gick den sönder och flög ner över mitt huvud. Men kroken satt kvar! Då vet jag vad morgondagen bjuder på: sy ihop the shit igen! Är ju så himla mysigt med den lilla himlen, känns väldigt tomt utan den.

Har för övrigt gått och totalförälskat mig i Kids Concept. Vill ha allting. Har lite idéer på vad jag ska köpa till Julia när hon fyller år, tror att hon kan uppskatta det! Och mamma, om du läser det här.

Den här mätstickan önskar hon {jag} sig:
Så fiffigt att kunna sätta dit bilder på barnet också!

Kvällens middag blev tacos, en favorit hos Julia. På dagis i dag hade hon enligt henne själv ätit soppa. När jag frågade vad det var i soppan svarade hon kort & gott: vatten. Haha, vad smaskigt! ;} Fick en utbetalning från Nordea förut också, inte helt fel. Tydligen hade jag betalat dubbelt upp, hmm! Så över 400 spänn läggs i handen, inte helt fel det inte. Julias gummistövlar kom i dag också. Så stora fötter hade hon visst inte, men stövlarna var groteska. Haha. Det får bli till att använda dem i höst istället, nu snubblar hon bara i dem. Men jag ångrar icke köpet. Bättre att köpa dem nu i lågsäsong än när de är som mest populära.


I morgon; delprov i Medicinsk grundkurs. Mitt andra sådana. Spännande, hoppas att jag får alla rätt! Är redan i vecka sex.. herregud! Snart är den färdig, göttkött! :}

Ha det bra och ta hand om er, puss & kram




 Beatrice, mamma till Devin och Lili

Haha, vilken rubrik - jag trodde Julia skulle bli storasyster ju ;)



URL: http://beabus87.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Du vill verkligen att man ska tro att du är gravid med vissa rubriker som du skriver ;) Du är lite lurig dudu!



URL: http://melindawingren.blogg.se/


 Anonym

Ständigt dessa rubriker som lurar om att du är gravid;)



URL:


 Mia

jag som trodde att vecka sex innebar att du var gravid :D hihi puss



URL: http://pienimustaenkeli.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?