Sjukdom.
Publicerat den

Usch, februari har varit en riktig skitmånad! Nästan alla dagar har vi varit mer eller mindre sjuka. I gårkväll fick Julia hög feber {39 grader} och spydde 2 gånger på grund av det. Stackars liten. Hon ville så gärna duscha också, så det fick hon. Sedan låg hon endast iförd sin badrock helt utslagen på soffan och somnade runt 20-tiden. Hon brukar sällan ha feber, och det är ju skönt det! Jäkla dagisbaciller förmodar jag, och sedan mitt jävla immunförsvar som är totalt värdelöst. Jag kan inte ens vistas i samma rum som en människa som är liiite förkyld. Dagen efter mår jag kass! Julia har fortfarande feber {och hosta!} och sover för tillfället i vår stora säng. Sovit en timme nu lite drygt! Fick även sovmorgon i morse till 8:45, vaknade dock av Davids god damn väckarklocka vid 06:30 som bara ringde och ringde i en halvtimme! :@ Haha :'} :

Själv är jag täppt i näsan, men ingen feber. Täppt och kallsvettig snarare, men det är jag ju för jämnan. Enda sedan graviditeten i stort sett så har jag haft väldigt lätt för att svettas som en gris, och känna mig sjukligt trött. Jag har kollat mitt blodtryck och det såg bra ut, men kom gärna med förslag på vad det kan vara..

De senaste veckorna har jag även haft väldigt ont i brösten, och den senaste veckan i magen. Alltså: lägga mig ner och dö-ont. Toalettbesök hjälper icke! Kontaktade min underbara barnmorska i morse och jag tror att jag förstörde hennes dag. Stackarn, vad hon lät orolig! Hon ville ha ner mig till mottagningen direkt, men på grund av tidsbrist så blev det fredag istället. "LOVA att höra av dig om det blir värre!", var det sista hon sa till mig. Jag har väl en liten aning om vad det kan röra sig om, men jag vet inte än så länge. Lovar att hålla er uppdaterade hur som! ;P

Håhåjaja, jag hoppas verkligen att resten av året blir bra. Inte roligt när man mår dåligt hela tiden. Hellre jag än Julia såklart, men å andra sidan så kan jag ju inte göra saker med Julia om inte jag heller mår bra. Onda cirkel! Jag tycker att vi äter bra mat och är utomhus en hel del, men jag antar att vissa vitaminer eller liknande saknas eftersom vi {eller jag i alla fall} har ett så dåligt immunförsvar. Det är ju inte meningen att man ska vara förkyld vecka ut och vecka in! Peppar peppar har vi inte haft någon maginfluensa!




 Hanna

Gravid igen? ;) Ont i bröst och mage.. Och ringa barnmorska.. :D



Hoppas det inte blir värre iaf :)



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?