Tresiffrigt antal besökare
Publicerat den

Det gillas starkt! Bloggar ju inte lika flitigt längre som förr, men när det väl kommer ett inlägg så ökar statistiken - det tycker jag är skôj! :}

Minns ni att jag den 16 januari skrev om hur duktig Julia var med sovrutinerna? Mjaa, det var då det. Sedan dess har det gått käpprätt..! Det började med att hon blev sjuk och hade världens hosta i över en vecka. Hon blev galet mammig och jag fick ont i hela kroppen. Satt i en konstig ställning över hennes säng vareviga kväll/natt så att hon skulle somna, och det gav mig både SJUKT ont i handleden och i nacken. Trodde att jag fått en släng av reumatism, men som tur var försvann det. Kunde varken låsa ytterdörren eller starta bilen, riktigt jävla ont gjorde det!

Efter ett tag så orkade jag inte vara i Julias rum längre utan hon fick sova inne hos oss, betydligt enklare så! Sedan så var det allt med ommålningen och hela hemmet var kaos i 3 dagar. Alla hallens saker flyttades in i Julias lilla rum och även blommor, tavlor och mycket annat. Det resulterade i att Julis fick sova hos oss också.. Så mysigt så! ♥

MEN, så i dag fick det vara nog. David såg hur tydligt hon körde med mig och det är lika bra att vara tydlig med en gång. Det funkar inte att hon ska somna inne i vår säng fram tills hon är.. flera år gammal. Någon måtta får det vara, och då gäller det att vara hård. Hon sov ingenting på dagen i dag så vid 18:30 borstade vi tänderna, drack välling {i foffan, som hon ville} och sedan bar jag in en gråtande Julia in i det nydammsugna rummet. Det gräts något hysteriskt, och hon verkade inte bry sig om att det finns föräldralösa barn som får ha kartonger till sängar. Men, efter ett par minuter när jag sjungit för henne, så somnade hon tyst och fint. Eller nej, just det! Hon bajsade en skvätt också, men när blöjan var bytt, då somnade hon ganska omgående. Hon kunde knappt hålla ögonen öppna, stackaren.

Hon har sedan 19-tiden vaknat till 2 gånger av magknip. Magen var stenhård och antagligen beror det på att hon dricker sitt badvatten, trots att hon inte får! Peppar peppar hoppas jag att hon får en lugn & skön natt.

Om ni undrar hur jag mår? Jotack, betydligt bättre. Mitt enda bekymmer {betkymmääärrrrr, sorry, är fast i finlandssvenskan från Mumindalen som Julia är galen i} är en snorig näsa, men det har väl ingen dött av. Kan det vara så att jag blivit bönhörd och trots allt kan fira min födelsedag på lördag? :')

Har pluggat lite Hälsokunskap nu på kvällen och det går kanon!
Nu nalkas sängen, så ha det gött alla underbaringar! :}





 Takai;

men oooj, vad snygg du är ! :OO



URL: http://takai.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?