HELT SJUKT!
Publicerat den

NU ÄR JAG KLAR!

Ni förstår inte vilken underbar känsla det är. Det känns som studenten, fast lite bättre eftersom jag fick en Julia också! ;} Nu har jag äntligen ett slutbetyg, och ett hyfsat bra sådant också!

Här nedan är mina kurser samt betyg:
» Programhantering → G
» Engelska A → G
» Engelska B → VG
» Estetisk verksamhet {musik} → MVG
» Företagsekonomi A → VG
» Företagsekonomi B → G
» Organisation & Ledarskap → VG
» Grafisk kommunikation A → MVG
» Historia A → G
» Näthandel A → VG
» Näthandel B → MVG
» Näthandel C → G
» Idrott & Hälsa A → VG
» Matematik A → VG
» Matematik B → G
» Naturkunskap A → VG
» Naturkunskap B → VG
» Religionskunskap A → MVG
» Samhällskunskap A → MVG
» Svenska A → MVG
» Svenska B → MVG
» Teknik, människa & samhälle → VG
» Teknikutveckling & företagande → VG
» Textkommunikation A → VG
» Projektarbete → MVG
» Socialpsykiatri → VG
» Barn, kultur- och fritidsverksamhet → VG
» Psykologi A → G
» Franska steg 1 → MVG

De fyra sistnämnda har jag då läst in via nti.se vilket jag började med våren -11. Så jäkla gött, kört i mitt eget tempo och inte en enda lektion har jag behövt gå på. Helt internetbaserat.. Jag har kört dem i 50 % takt vilket gjort att varje kurs tagit 10 veckor. Dock fick jag köra psykologin i 25 % takt eftersom det var en 50p kurs.

Efter varje kurs, när man har gjort sin examinationsuppgift och sitt slutprov, så ska man ringa till sin lärare för ett betygssamtal. Dels går man igenom kursen och lite vad man har tyckt om den. Dessutom är det här samtalet till för att läraren verkligen ska kunna veta att jag är jag, och att jag inte har fuskat på något sätt. Sedan får man sitt betyg.. Så grymt sur över mitt G i psykologi egentligen, men franskabetyget vägde upp det! I'm happy!

Så vad händer nu?
Jobb, sedan en utbildning (kanske), jobb igen, pension, död. Kortfattat. Fast man vet ju inte, kanske får jag inte något jobb, kanske dör jag innan jag hinner bli pensionär. Mycket kan hända. Men positivt tänkande är det som gäller nu! :D Jag är färdig med skolan! :D

Om jag ska vara ärlig mot er så pluggar jag fortfarande...
Jag hoppade på en kurs som heter Folkhälsokunskap. Den är på 50p och tar 5 veckor att göra. Det gör jag inte för att jagt måste, utan för att Julia ska hinna börja på dagis i lugnans ro! Jag känner på mig att det kommer bli lite sjukdomar osv, och då är det skönt att inte behöva stressa iväg till något, typ ett jobb.






 Mari-Ann

Grattis till dig och din bedrft. Va duktig du är!!!!!!!!!!!



URL:


 L y d i a

svar,

Grädden ska vara ovipsad! :} Lycka till!



Läser också franska steg 1 denna termin. Tycker det är himla kul! Men uttalet är svårt, speciellt efter 5 år med tyska haha.



URL: http://lydiajosefine.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?