Pratigt var det här!
Publicerat den

Hej på er!
 
Ganska fint väder i dag ändå, lite kvavt bara! Har en ledig måndag och hittills har jag bara tagit det lugnt med Julia & David. Vi var och åt frukost på Vete & Råg, gick till banken en sväng för att sedan vara en stund i lekparken. Just nu är det "bäbisgungan" som gäller för Julia, som hon så fint säger. Hon ska gunga HÖGT upp i luften, annars är det inget roligt alls! Det är med hjärtat i halsgropen som man står och puttar på tills hon nästan voltar ur gungan. Ha ha, dock har det inte hänt.. än!
 
Strax ska vi lämna Julia hos min far & mor en stund, eftersom vi ska in till storstan {Skövde} och storhandla! Snäppet enklare utan en snabb 2-åring som mer än gärna springer omkring överallt! Näe, så fördomsfull ska jag inte vara! Hon var faktiskt med förra gången och satt snällt i vagnen hela handlingen. Förvånad var förnamnet. Lättad var efternamnet! ;}
 
Hon är inne i en period då hon pratar väldigt mycket nu. Eller.. den perioden har väl pågått rätt länge haha. Nyss låg hon i soffan och gjorde en massa konstiga rörelser varpå hon hela tiden frågade: kan du göra så David? Kan du göra så?
 
Förut vid lunchen så skulle jag ge henne sallad. Då sa hon:
"Jag kan ta sallad själv! Så det blir som jag vill!" Bestämd dam det där! ;}

För ett par dagar sedan sa hon nog den längsta meningen hittills. Det är så att man sitter och räknar orden på fingrarna och blir lite paff.
"Jag kan sätta mig här på stolen så att vi kan prata lite, mamma!" Hon är mycket för att sitta och prata nu. Överallt. Förut ville hon sitta på ett gammalt träd och prata lite. Fast grejen är att vi aldrig direkt pratar om något då, det bara låter väldigt viktigt! ;} Hon ska också alltid fråga hur det går för en. Fast det säger hon mer i den här stilen:
"Nu går det, David?"
"Nu går det, mamma?" Egentligen ska det ju vara hur, menjag tycker att det låter så sött ändå. Det är många ord som hon säger som man själv tar efter. Egentligen ska man väl säga det rätta ordet, men jag kan inte låta bli att använda hennes ord! Om man frågar henne hur det går, då svarar hon ofta "det går bra på mig".. vilket jag också har börjat svara nu när hon frågar... Haha!
 
För övrigt har jag lämnat in min telefon på lagning och har nu en HTC som jag inte förstår mig på. Har nog råkat stänga av ljudet också då jag inte hör när det ringer.. Skulle ta 7-10 dagar innan det var färdig, som jag längtar! Är ju lite smått beroende av instagram och sådana där härligheter!
 
Julisen fick nya trekvartsjeans för några dagar sedan. Från en affär i Karlsborg som hade halva priset på nästan alla kläder. Riktigt fina! Gav 80 spänn för dem! :}
 



 Hanna

Duktig hon är på att prata :)

Den tröjan är så fin. Vi har med en sån men gummibandet i armslutet är så jäkla tajt :( Hon får märke efter den, får Julia med det?

Svar: Ja det är hon :) Är HELT slut i huvudet varje dag eftersom hennes lilla mun går i ett !! Men det är lite mysigt också ;)
Hmm, lite tajt är den nog allt, men inte så att det är obehagligt för henne vad jag vet! Vi har kanske storleken större? :)
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?