Mera mera!
Publicerat den

Jobb mellan 15:00 - 22:00 var då avklarat!

Hade det superkul i dag tillsammans med en annan ny tjej, även hon VB {vårdbiträde}. Vi båda var hyfsat nervösa inför alla nya människor & papper som ska fyllas i, men jag tycker att vi lyckades utmärkt! Alla var riktigt trevliga och glada, och jag hoppas att det kommer fortsätta så.

Känner av lite ont i halsen, på högra sidan. När jag sväljer främst. Tusan! Hoppas att det försvinner under natten, för jag orkar inte med någon sjukdom nu igen. Har precis tagit mig en dusch vilket är riktigt skönt när man farit runt hos så många och samlat på sig en och annan bacill. Tvätten är hängd och strumporna torktumlas! Julia sover så sött efter en eftermiddag/kväll tillsammans med sin mormor. I går var hon med sin "bonusfarmor" och hade det även då riktigt roligt. Det blir en hel del barnvaktande nu när både jag & David jobbar kväll, men det är så skönt att det fungerar så himla bra!

Jag funderar på att ta mig något att äta.. kan man med det när klockan visar 23:17..? Det kan man va? Jag åt ju bara lite sallad förut vid 17:30. Eller sallad och sallad. Jag plockade till mig lite käk vid salladsbaren på ICA, fast någon sallad tog jag förstås inte! ;} Bara pasta, kyckling, mozarella, gurka och ägg! Gott..

Näe, det får nog bli någon form av te för halsen i alla fall! Puss på er!

Trött efter över 7 timmars arbete! Jag som är van vid att gå omkring hemma har nu fått en helt annan tillvaro! Men jag gillar det. Förändringar är bra ibland! :}







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?