Vår midsommarhelg
Publicerat den

Häppåre! :}
 
Vilken snuskigt jobbig ny design blogg.se har gått och skaffat sig. Jag blir riktigt förvirrad!! Menmen, jag ska försöka fixa fram ett inlägg trots allt. :}
 
Jag tar det från början:
 
I torsdags hade Julias dagis ordnat med jättemysigt midsommarfirande som vi självklart var med på både jag & David. Ena fröken spelade fiol medan vi andra {barn & föräldrar} dansade och sjöng. Julia tyckte att det var jätteskojigt, och ville dansa själv runt stången och sjunga små grodorna om & om igen.. :D
 
På kvällen åkte lilla familjen ut till Grevbäck för att plocka blommor! Vädret var på topp och det var riktigt mysigt. Vi var borta vid Gärdsbodammen och åt medhavd mat som var potatissallad & rostbiff. Smaskigt, men vi drog oss därifrån ganska snabbt pga. mygg. Odjur! Vi gick dock lite mer inne i skogen och Julia sprang för glatta livet på grusvägen där, ända till hon föll... Stackars liten tyckte så himla synd om sig själv! "Jag blödeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!" sa hon och grät och grät. Som tur var blev det bara ett litet skrapsår på sidan av knät, och efter lite omplåstring så var allt bra igen. Hon var dock väldigt försiktig när hon skulle gå, och haltade fram lite. Men hon är så rolig, för det gjorde hon inte för att det gjorde ont, utan för att det var synd om henne som hade plåster.. ;} På kvällen blev David jättetrött och kände sig dålig, så jag låg i min ensamhet och tittade på Stig Helmer the story. Ingen bra film.. Haha, alltid ska jag hitta bottennappen!
 
I går, midsommarafton, så började jag dagen med att göra kransar till mig & min underbaring. Av blommorna som vi plockat dagen innan! Hundkex {Julia sa hundben haha}, smörblommor, prästkragar, blåklint & björkris fik pryda dessa kransar, och Julia kände sig fin! Blev riktigt mysig stämning! Jag är inte så himla pysslig av mig egentligen, men jag tycker att det är viktigt att skapa traditioner för de små och därmed pyssla lite extra! :}
 
Vi åkte ner till campingen där Davids mamma & man bor över helgen. Åt sill, färskpotatis och jordgubbstårta, och sedan dansade vi runt midsommarstången! Egentligen skulle vi åkt till Korsberga, men vi blev lite sena så det blev att vi stannade kvar på campingen. Vilket jag inte ångrar, för det var kanonbra. Tur med vädret var det också, då det höll upp hela dagen! :} Julia tröttnade så småningom på att springa runt, så vi vek av vid lekparken efter ett tag.
 
På kvällen grillade vi och lite senare kom det lite roligt folk! :} Vi spelade kort, drack lite cider och hade det allmänt mysigt! Jag, David & Julia gick inte hem förrän 2-tiden på natten, då regnet äntligen hade ett litet uppehåll. Regnade verkligen hela kvällen... men det gjorde ju inget när man satt i förtältet! :D Älskar campinglivet, blir en sån mysig stämning! Jag är mycket för stämningar känner jag...!
 
Sov fram till 9 i morse, härlig med sovmorgon! Julia somnade i husvagnen i gårkväll, men vaknade på natten och var vaken någon timme eller två, så det var skönt för henne att sova lite extra länge. Hur som helst så passade jag på att städa och tvätta innan vi gick ner till campingen igen för att hämta bilen. ^^ Åt jordgubbar {fatta att de kostade 50 kr/l i går, det är omänskligt!} och lekte lite i lekparken igen. Åkte sedan hem för att göra oss i ordning innan ett 6-årskalas! Davids systerson fyller nämligen år i dag vilket firades med tårta, sång & studsmattehopp för Julias del. Jag måste säga att hon har en rätt bra balans då hon hoppar hej vilt utan att ramla alltför många gånger! Jag är så stolt över min lilla goding! ♥ Själv säger hon ibland att hon är en bebis, men i morse blev jag nyfiken på om hon vet hur en bebis är. Jag frågade!
 
"Han har inga tänder!", fick jag som svar på hur en bebis ser ut. Vilket hon har fått ifrån Elliot, en kompis son! ;} Hihi! Näe, nog med text nu! Här kommer lite bilder istället:
I veckan blir det klippning antagligen... Nu är det bra slitet!
Helt underbart träd, dock lite ensamt..
 
Älsklingen skämmer bort mig med blommor på min namnsdag "Linda". ♥
Midsommarfin till dagis!
 Mor & dotter i kransarna!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?