10 år..
Publicerat den

I dag hade mina ninisar Ella & Moa fyllt 10 år. ♥ Dock blev de bara 4 & 7 år gamla. :'( Hoppas de har det bra i sin kaninhimmel!

Nyss hemkommen från gymet, det var skönt men jobbigt! Körde 45 kg på magmaskinen, trodde ett tag att magen skulle strejka och gå hem och lägga sig och sova, men den höll sig kvar! Nu måste jag bara köpa en sport-bh eftersom min nuvarande ger mig ont i/över revbenet på höger sida. Jag trodde till en början att det var håll, men tydligen inte. Det är riktigt störande eftersom jag när jag springer på löpbandet egentligen inte är särskilt trött, men ändå får avsluta eftersom det gör för ont. {Haha, vilken dålig bortförklaring, tänker ni. :P} Nåja, får börja cykla istället, då hoppar ju kroppen inte lika mycket upp & ner.

I dag är det min städdag! I lördags svabbade jag av lägenheten men nu är det alltså dags igen! Golv ska dammsugas, disk ska diskas, sopor ska slängas och sängar ska bäddas. Vädra ska jag göra också. Smidigt med två balkonger då det lätt skapas korsdrag!

Julias fönster, där allting kommer från Hem & Hobby {det slog mig nu!} haha. Tycker att det är riktigt fint. Julia älskar får!

Nu; dusch, smink, städ!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?