Monday morning
Publicerat den

God morgon :}

Så otroligt skönt ute, men så otroligt ofrisk! Ni vet sådär störigt sjuk, då näsan är täppt, ögonlocken faller ihop och kroppen helt enkelt inte orkar vara igång. Som tur är ska jag till läkaren någon gång den här veckan och ta lite prover, hoppas verkligen att de finner vad som kan vara fel. Tänk om det är allvarligt? ;O Har inte känt mig fullt frisk på väldigt, väldigt länge..

Julias öroninflammation märker man inte mycket av. Hon klagar inte på smärtor och är pigg och alert i övrigt! Dock är medicinen inte dagens höjdpunkt precis. Den är vidrig, eller "äckig", som Julia säger. Kåvepenin är det. Jag har själv tagit den innan och fy skråen vad den är hemsk. Senast var sommaren -08 tror jag, då jag hade en hemsk halsfluss som läkarna först trodde var halsböld. Hur som haver. Penicillingen ska tas morgon-middag-kväll ända tills på torsdag, så lilla gumman får helt enkelt stå ut ett tag till.

Mina plasttänder sitter kvar! Jag ser ju nämligen inte sån ut som på bilden jag la upp för ett par dagar sedan. Tandläkarna kände sig elaka och kunde inte lämna mig så. Nu har jag en plastskena istället, som ska sitta där fram till den 4 april. Tänk er att ni ska spela ishockey och får in ett sånt där skydd för tänderna. Ungefär så ser den ut, fast inte riktigt lika stor. En enda plastbit är det, fast det är format som fyra tänder. Nuddar man dem ilar det någon fruktansvärt, så när jag äter får jag trycka in maten långt in i munnen. Hade tänkt mig att gå ner ett par kg i vikt då det är så omständigt att äta, men det visade sig att jag är alldeles för hungrig för det..

Over & out, have a nice day! :}







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?