Oj vad mycket text det blev
Publicerat den

Den här låten går varm i vårt hem! {I'm on fire - Bruce Springsteen}. Så SKÖN, hel enkelt!

För en gång skull sitter jag ensam. Svartklädd från topp till tå, med ett hår som skiftar mellan vitt, gult & orange. Mycket festligt! Lite gulligt är det allt, känner mig som ett troll. Har blekt det med MOOD's ultrablond en sisådär, få se här, 4 gånger. Håret närmast höövet är vitt, det andra barret har alla nyanser av orange. Ångrar't inte en sekund! Ni vad man de säger? På dödsbädden ångrar man endast det man icke gjorde. Och jag vill testa på livet som blondin. Frågan är bara: kommer någon att ta mig seriöst? Kommer det finnas någon som vill anställa mig?

Hur som helst. Julia är hos sin pappa och kommer hem senare i eftermiddag. Funderar på att göra en ordentlig städning här när chansen finns. Och med det menar jag dammsugning + skrubbning av golv. Det blir lite kletigt när vissa springer omkring med piggelin och klenar av det på allting. Eller när en viss orangehårig, klumpig, överviktig morsa alltid spiller några skvättar Bisolvon på kvällarna när lillan helst av allt vill slippa den vidrigt hostmedicinen. Men den är ju faktiskt god, den har ju smak av jordgubb! {Försöker jag med, men själv skulle jag inte ens drömma om att smaka!}

Mitt fina armband som jag köpte i veckan. Ser nu att det redan är slitet i kanterna på kuben som diamanten sitter i. Jäkla skitkvalité!

Jag och älsklingen åt frukost på Vete & Råg i dag. Inom loppet av några sekunder genomgår jag en inre kris kan jag känna. Det går nämligen upp för mig att jag faktiskt nästan kan räkna mig som stamkund där, besöker ju stället titt som tätt. Men det är ju det enda fiket som finns i stan, och visst är det väl härligt att fika? Sätta sig en stund, se på folk och bara babbla och njuta. ♥ Dessutom är det alltid trevligt att göra något bara vi två, det sker inte alltför ofta!

På tal om något annat som jag bara måste skriva här, så har Julia varit ganska {LÄS: rejält} mammig den senaste tiden. Hon kör med mig! MAMMAAAA! Ropar hon sådär som bara en liten busig tös kan. MAMMAAA! Som liksom har den där tonen i sig som betyder: kom hiiiit! Se mig. Hör mig. Tro inte att du ska få göra något utan mig. Jag gillar det ändå! På något vänster känner man sig behövd och älskad. På det sättet som ingen kan känna sig som inte har barn, men som ni kommer att förstå sen när ni själva är i den sitsen.

Nåja. Dit jag egentligen ville komma. Hon har inte varit sådär jättekramig ändå, vill inte ha någon godnattkram och så vidare. Men nu har vi börjat med kramis ! Det är såklart jätteroligt! Både jag & David fick kramisar i dag, vilket är ett mycket roligare namn är en.. kram..

Nu: ja ni vet. Prison Break. Är så jävla trötter på't nu, men har ju bara nååååågra avsnitt kvar! Sedan är det lugn & ro igen.

Ha det! ♥



 Jossan

Hej! Det här kanske låter väldigt långsökt, men I'll give it a shot! Jag går nu tredje året på gymnasiet och är just nu i full gång med mitt PA-arbete. Jag hittade till din blogg för att du för ca ett år sedan skrev om skönhetsideal sedan gamla egypten och framåt. Du nämnde också att du hittat det ur ett nummer av Kattis&Co. Du har ingen aning om vem som skrev artikeln? Så jag kan använda mig av faktan och ange en källa? Tack så jättemycket på förhand!



URL: http://thjossan.blogg.se/


 Jossan

svar Tack så mycket! :D Nej, jag hittar inget, och tyvärr verkar tidningen ha lagt ned också. Är det för dig lugnt om jag anger din blogg som källa? :) Jag måste bara kunna hänvisa till vart jag har hittat uppgifterna! :)



URL: http://thjossan.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?