Frustration
Publicerat den

Hej hopp!
 
Tisdag i dag och Julia är på dagis! Från att ha ingenting alls att hitta på i dag så blev det visst full rulle. Både jobb & tandläkarbesök. Ska bli spännande att gå till tandläkaren, se hur mina gaddar ser ut. Hoppas att det ser bra ut och att det inte ligger nån skit och skaver mellan mina riktiga små stumpar och porslinet. Tänk att jag har fyra porslinständer... galet ju! Är ju "bara" 21 år.. Tänk om de åker ut när jag är gammal? Vad gör jag då?? 60 bast och utan framtänder! :l
 
Jobbet börjar inte förrän vid 12:00, och i och med tandläkartiden strax innan två så blir det inte en så lång arbetsdag. Desto mer spring.. Tänk om man kunde ha ett jobb som var i alla fall lite mer stillasittande. Det skulle passa mig ypperligt! ;} Men, alla jobb är bra jobb i tider som dessa.
 
Förresten så är det en grej som gör mig så jäkla arg! Vet ni vad det är? Försäkringskassan.. I och med våra låga inkomster så har vi fått bostadsbidrag under hela tiden som vi bott tillsammans, men när David lyckligtvis fick ett jobb för ett par veckor sedan så passade jag på att ringa försäkringskassan omedelbart för att tala om att vi inte längre behöver bidraget! Vi vill ju inte bli återbetalningsskyldiga.. Men! Sötnosarna berättade så fint att vi nog blir återbetalningsskyldiga i alla fall, eftersom vår totala årsinkomst blir så pass mycket högre än väntat. {De räknar alltid på den totala årsinkomsten.} David kommer ju hinna få typ 2 ½ lön innan det här året är slut.. Så suuuuuuuuuurt! Så mina vänner: använd er inte av bostadsbidrag, eller, om ni gör det, skaffa er inte högre inkomster innan året är slut!! Vi vet ännu inte vad vi blir skyldiga, utan det får vi reda på i vår. Det är ju helt galet egentligen! I september hade vi inte alls många ören, och hade verkligen inte klarat oss utan bidraget! David fick från a-kassan {eller vad det var} och jag hoppade in som timvikare någon gång i veckan. Blöh! Att man ska förlora på att skaffa sig ett jobb?
 
Med det sagt så tackar jag för mig.
Nu ska jag ta tag i tvätten!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?