Tankar
Publicerat den

Hej!
 
Torsdag i dag, och tydligen även kanelbullens dag! Mums! Själv har jag fullt sjå med att trycka i mig clementiner. De är ju så UNDERBART goda i dessa tider. Synd att de inte finns året om... fast å andra sidan kanske man inte skulle uppskatta dem lika mycket?
 
Snart ska jag sticka i väg till jobbet. Jobb mellan kl 12-15 i dag, haha det är inga långa dagar direkt! Men det passar mig perfekt med Julias dagistider och allt sånt. I går jobbade jag 2 timmar, och även i förrgår. Knappt 200 kr på 2 timmar... Men många bäckar små!
 
David & jag har precis tittar klart på serien om Lasermannen. Jävlar vad sur jag var hela tiden! Vilken polis! Polisen på 90-talet måste ju ha varit precis kass!? De gjorde absolut ingenting... var så ointresserade, fega och slappa! Hoppas verkligen att polisen i dag är bättre!
 
Snackade precis med David om han kom ihåg när han och hans förra tjej blev tillsammans, men icke. Sedan började jag snacka om oskuld osv, och där dog nog hans intresse... -_- Men ska jag vara helt ärlig så minns jag inte vilket datum jag förlorade oskulden. Månad och år minns jag, men icke mer. Blöh.. Kul konversation...
 
Puss






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?