2013-04-23
Publicerat den

Även om jag borde sova och passa på att vila mig ordentligt så kom jag härom dagen på att jag inte alls behöver lägga mig vid 21 varje kväll. Hur underbart är det inte att sitta i lugn & ro vid datorn i någon timme istället? :} Så här sitter jag, men hela huvudet fullt av idéer till en ny bloggdesign. Haha, äntligen! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tycker jag att det är så trist att blogga om designen är tråkig.. Men snart ska alltså en ny på plats! Jag tänker dock vänta tills hela familjen är samlad, med andra ord tills bebisen är ute! Lite bilder på den & Julia slår aldrig fel! Vill ha det personligt. ♥ Som ni ser har jag redan hittat en annan bakgrund, men jag får se om jag behåller den eller om jag byter igen. Vad tycker ni om den? Jobbig?
 
Har varit så galet nära flera gånger att under tiden använda mig av en gratisdesign. Men något stoppar mig. Jag kan bara inte med! Varför låna någon annans koder när jag kan själv? Och hur kul är det att ha en massa länkar till andra bloggar? Näe.. även om det går trögt så ska jag banne mig sno ihop en på egen hand!
 
Just nu ligger bebisen och sparkar inne i magen. Mitt stackars skinn spricker snart tror jag! Är alldeles glansig, och under detta glans kan jag urskilja små fossingar, hihi! Enligt barnmorskan ligger bebisen med ryggen på min högra sida - alltså är benen till vänster! {Om den inte har ändrat ställning sedan i förmiddags.}
 
När min kära fästman kom hem från jobbet idag så sanerade vi vårt sovrum! Känns så jäkla fräscht nu när vi snart blir 5 (!) som ska sova där inne. Vi lyfte ur sängarna ur sängramen och dammsög samt torkade golvet där. Vi tvättade även av hela sängen med JIF, det enligt mig absolut bästa skurmedlet som man kan använda. Tar bort allt! Även byrån fick flytta på sig så att vi kunde dammsuga där bakom, och vädrat har jag gjort hela dagen. Nu kan det inte bli så mycket renare. Glömde jag nämna att jag även dammade av hyllan ovanför sängen? Jag förstår inte hur det kan bildas centimetertjocka lager med damm där upp så fort!
 
När jag höll på som bäst här hemma förut med matlagning, dammsugning, golvmoppning osv så gick jag och tänkte på att förlossningen kanske kan starta om man håller på för mycket! Tänk om det skulle starta nu inatt? Jag har ju alltid tyckt att den 24 april låter som ett så fint datum, haha. Men just nu känner jag ingenting.. Så jag får nog snällt vänta tiden ut trots allt. ;}
 
Nu lockar sängen även för en arbetslös själ som inte behöver iväg till något jobb..
Natti natti!



 johanna

Fick också världens städenergi för några veckor sedan... kansle inte riktigt så grundlig men damma, våttorka, byte lakarn å hängde ut på tork osv... men ingen bebis för det... så här ligger jag nu i soffan slutpå energi i v40+1... suck! :)

Svar: Man tycker ju att det borde sätta lite fart på det! ;} Alla rörelser.. Men om inte annat så blir ju hemmet rent & snyggt, haha! Hoppas din lille kikar ut snart :)
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://joliisb.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?