Magen i vecka 39 ♥
Publicerat den

 
Fick en liten idé om att ta en bild på magen med någonting annat än telefonen. Alltid roligt att ha i efterhand. Ser ni vad den har sjunkit? Hur den praktiskt taget hänger! I morse kände jag för första gången hur det rörde sig innanför trosorna, haha! Aldrig känt av rörelser så himla långt ner innan. :} De senaste dagarna har det tryckt neråt och det har känts av både i bäcken och i slutet av ryggen. En stramande känsla, skulle jag nog beskriva det som.
 
Dagen till ära så är det 10 dagar kvar till föreställning. Mycket möjligt att någonting händer snart. Haha, känns dock som att jag varit gravid i en evighet, och eftersom jag skriver så mycket om det överallt så får jag känslan av att folk tror att jag redan gått över tiden. Eftersom jag längtar så! Vet att det var likadant med Julia. Någon frågade mig en vecka innan beräknat hur pass mycket jag hade gått över? "Eeh, jag har inte gått över.."
 
De där fina bristningarna kan ni väl försöka att förbise..? Varför ska just jag drabbas av århundradets värsta bristningar, när ingen annan i släkten verkar ha lidit av det? Inte för att jag lider.. men nog ser det tråkigare ut MED än utan.. Känns för övrigt som att kroppen har svullnat upp och blivit några mm större runt om. Förutom brösten, de har minskat i storlek. Men de är fyllda och gör riktigt ont! :D {Som ni säkert förstår så ser jag minsta lilla smärta just nu som något väldigt positivt!}



 Matilda

Spännande..! :)

Tipsar om en tävling i min blogg: http://matildasusanna.blogg.se/2013/april/tavling-i-samarbete-med-bla-elefant.html

Kram Matilda



URL: http://www.matildasusanna.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?