13 december - Lucia!
Publicerat den


Ett gäng bilder från alldeles nyss. Man får passa på innan solen går ner! Min "fotostudio" är väggen där skänken står, alldeles perfekt faktiskt. Förutom att jag måste flytta på den typ 100 kg tunga skänken.. ;} Men det är det värt! Tidigare idag slog det mig att jag måste byta taktik vad gäller fotandet! Innan har jag kört med följande {för Julia då alltså}: "säg LEEEE", eller "se glad ut", men det har ju inte fungerat sådär superbra, haha.. Idag busade jag istället, och vi pratade om "Karlsson potatis" istället för Karlsson på taket. Betydligt roligare uppenbarligen. ;} Lille stjärngossen såg glad ut på första kortet, men sedan blev han lite fundersam kring saken på huvudet.. Inte det skönaste han burit kanske, hihi.

Tack snälla Davids moster som varit så snäll och fixat fram kläder & tillbehör till Luciafirandet! ♥

Igår firades det på Julias dagis, utomhus givetvis! Det var mörkt och blåsigt, men trots det blev det riktigt mysigt i alla fall. Det var många Lucior vilket var super eftersom det lyste upp i mörkret! Barnen sjöng så fint, och Julia stod med "framme på scenen" hela tiden utan att vika av eller börja gråta. Min modiga tjej! :} Sjöng, det gjorde hon också. Kanske inte jättehögt och hela tiden, men jag kunde se att läpparna rörde sig lite ibland! Efter sången bjöds det på glögg, lussebullar och pepparkakor. Jag, Henry, David & min pappa var på plats! Och givetvis alla andra barn med föräldrar och släkt, haha!

Ikväll ska vi hem till min mamma & pappa och lussa lite. Eftersom mamma inte var med på dagis igår så måste hon ju få se sötnosarna idag istället! :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?