7 månader
Publicerat den


En suddig instagrambild från i morse när vi var nyvakna! :} Det där med att iPhone 5S:s kamera skulle vara bättre än fyrans vet jag inte om jag håller med om.. Hur som helst så är det väl ändå objektet på bilden som är det viktiga, och dagen till ära blir lilleman redan 7 månader!

Detta slog mig för en stund sedan då jag satt i telefon med vårdcentralen angående Henrys öra. Hans vänstra öra är ständigt fyllt med någon form av öronvax. Det är både stenhårt och kladdigt, det luktar illa och det verkar stundtals vara jobbigt för honom då han kliar på det. Lika bra att kolla upp! Som tur är verkar han inte ha ont, och det är ju huvudsaken. Men huruvida detta påverkar hans hörsel är ju lite spännande. Ligger det något i vägen i örat borde det ju innebära att hörseln kanske blir lite sämre på det örat?

Idag kommer min farmor hit! Hon har beställt lite bilder från fotograferingen vi gjorde när jag var gravid, samt när Henry var riktigt färsk, haha. Det tog sin lilla tid att få bilderna, men nu äntligen kan hon få dem! Ett besök på Hem & Hobby står även på dagens att-göra-lista! Är ute efter ramar, en julduk och en tomte! Julia var även sugen på lite träfigurer att måla. Vi får väl se hur långt plånboken räcker..








 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?