Andra advent
Publicerat den

Hej & hå vad den här dagen har gått i ett! :}
 
Jag, David & Henry vaknade upp ensamma i morse då Julia sovit över hos sina morföräldrar. Det hade gått fint, förutom att hon hade spytt mitt i natten. Antagligen pga. hosta, men kanske även för att hon ätit massa mat och druckit välling några timmar innan. Den där vällingen alltså.. Hon älskar den, men oftast dricker hon så fort att den kommer upp igen lika snabbt! Kanske ska försöka avvakta med den ett tag? Hon spydde även tidigare i veckan, då pga. att hon drack en massa välling och även ett helt glas mjölk på rekordtid strax innan läggdags! Men in på toan, spy ut allt hon äger & har, för att sedan sätta sig i soffan och käka igen.. Hmm! Låter som att det kan vara dags att sluta med den där vällingen nu.. även om den är nyttig!
 
Hur som helst! Nog om spyor! Efter frukosten tog jag den långa promenaden iväg till gymmet för att träna lite armar. Både jobbigt & roligt på samma gång, och för första gången glömde jag vattenflaskan hemma! {Sprang till toan och drack med jämna mellanrum..} Hann även med lite squats och plankan. Den sistnämnda var riktigt jobbig, så jag kommer antagligen känna lite lätt träningsvärk i morgon. Och squatsen.. Alltså, bara själva övningen är ju pinsam! Medan jag gjorde den kom det in två killar i typ min ålder i samma rum. Som tur var tittade de inte på mig, haha. Och jag hade som tur var ansiktet mot deras håll så att de inte skulle få min feta röv rätt i nyllet.. ;} Man ser ju rätt skojjig ut när man står där och putar med rumpan, hihi.
 
Hem igen, i snörusket! Förbereder inför kalopsen som ska lagas, och grämer mig över att David frusit in grytbitarna som vi köpte igår.. Onödigt! Men med lite tining i micron så! Hopp i badet med båda grabbarna för att bli lite fräsch igen, riktigt skönt.
 
Städar lite, grejar lite och till slut kommer Julia hem igen! Hon undrar om jag har saknat henne lika långt som till Stellas lekland, badhuset och skåpet i köket? Hihi, men nej! Ända till måååååååååååånen har jag saknat henne! Sötfisen! :* Hon öppnar sig legokalender {Lego Friends} och strax därefter börjar vi bygga pepparkakshus! David som är mest noggrann av oss alla får äran att klista ihop delarna, medan jag lägger dit glasyren och Julia trycker dit non stop! Blev ett lyckat resultat! ;}

Även kalopsen blev god. Henry åt en massa mosad potatis med sås & lingon. Smaskigt!
Nu blir det snart lite film, och med tanke på att Julia lekt utomhus hela dagen och är rätt trött, så blir det nog en tidig kväll! {Det där kanske jag inte skulle ha skrivit..}

 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?