Down down down
Publicerat den

Träning träning..
 
Jag har faktiskt varit på gymmet minst 3 dagar i veckan sedan jag startade det här, men ändå känns det inte bra! :/ Jag gör det jag ska, men tar det verkligen? Träningsvärken är inte alls lika hemsk längre, den existerar nästan inte alls faktiskt.. Bara det gör ju att man tvekar på om träningen verkligen gjorde någon nytta? Men det gör den väl såklart. All träning är bra träning!

Jag är mycket medveten om att struntar jag i ett träningstillfälle så är det himla lätt att det blir så att man struntar i alla sen.. Panik! Förra veckan, på onsdagen, då blev träningen lidande då jag istället åkte in till Skövde med min föräldragrupp och badade med våra bebisar! Mycket mysigt, men vilket dåligt samvete man får! :O Tilläggas bör väl att jag tog en hamburgertallrik till lunch, haha... Med läsk!
 
Med andra ord har min så kallade diet blivit enormt lidande under december månad. Kära nån! Men december.. godisets månad typ! Jag vill inte avstå från lussekatter, pepparkakor, skumtomtar, julmust osv. Det gör jag inte! December får vara min äta-vad-jag-vill-månad. Men det innebär ju även att jag står still/går upp i vikt igen. Lite tråkigt. Väldigt tråkigt. Hemskt, faktiskt! Men samtidigt: jag såg ju hur snabbt man kunde förlora 2-3 kg och det är ju en lättnad att veta att jag kan få bort dem sen igen. Det jobbiga däremot, det är att kilona känns! Mina turer på löpbandet känns allt tyngre, och trots hög musik i öronen så går det trögt. Bara för att puscha mig själv höjer jag nivån, svetten rinner och ibland tror jag att jag ska flyga av löpbandet. Haha, vilken syn det vore. :') 

Igår missade jag också ett träningstillfälle, då Arken anordnade luciafirande. Men självklart ville jag gå på det! Skulle tränat under kvällen istället.. Men kvällarna... Tröttheten och latheten tar över, och det blev inget tränande igår. Det blev det däremot idag. Ska även knalla dig på fredag & söndag.

Åh vad duktig jag låter! Men sen står godiset i skåpet och ropar på mig..
Men hey, visst måste man ha duster? Det har ju alla någon gång! Det hör till, säger vi.. ;}
 
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?