Lite nytt
Publicerat den

God kväll :)

Så var lördagen snart förbi och på måndag går jag in i vecka 25! Iiih! :) Snart nere på 100 dagar kvar, bara 2 veckor kvar haha. Känns som att det blir nedräkning på riktigt när det endast är tvåsiffrigt!

Idag har Julia varit med sin pappa och jag med min mamma. David har tatuerat sig så med andra ord har vi har inte umgåtts mycket alls! Jag & mamma var på stan och fikade & shoppade, mysigt! :) Efter det åkte vi hem till mitt gamla hem och åt lunch samt rotade fram Julias gamla bebiskläder på vinden. Så himla mycket fint! Nästan så att det vore smidigare att få en tjej till, då blir det riktigt billigt! ;)

Julia går för övrigt omkring med en body på sig nu, oknäppt då den är på tok för liten, haha. Sötnosen! Jag saknar henne så mycket när hon inte är hemma... Tur att det bara rör sig om timmar! Tänkte att jag ska ta hand om alla kläder sen när hon sover, lägga dem i storlekshögar. Var allt från 50-68! Det roliga är ju att allt är i väldigt fint skick! Mycket är ju knappt använt då det legat underst och man inte tänkt på det innan Julia vuxit ur det..




 Hanna

Mysigt att gå igenom. Här har vi inte så mycket sparat. Några enstaka plagg i varje storlek bara. Sålde av allt efterhand när Tove vart liten plutt. Dumt nu kanske.
Så vi står på ruta ett med det mesta faktiskt :P Både bra och dåligt! Bra för det är ju kul att köpa nytt men dåligt för plånboken :P Haha

Snart tvåsiffrigt för dig ja, tiden går så fort sen! Gjorde det i alla fall för mig :P Om två veckor är det beräknat för mig! :O 5 dagar till ENsiffrigt.. Shit liksom! Haha

Svar: Jag har nog aldrig varit med om en graviditet som gått så fort som din! Får jag ett tredje barn någon gång ska den banne mig få komma i januari/februari så man slipper vänta hela vintern till våren/sommaren.. Känns ju som att jag aldrig kommer i mål! ;) Jag vet inte varför jag inte sålt några av hennes plagg! Men de har legat gömda i kartonger på vinden och det har väl inte blivit av... Men hon har inte så mycket faktiskt! Bara 1 ½ kartong med bebiskläder i strl 50-68! :O Vissa har ju tonvis! :)
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Mamma till William och Wilma

Fin blogg och gratis till bebisen i magen..Här var det massa fina kläder..skoj att ha det igen till beibsen.Ha en fin lördag.kram kram

Svar: Tack så jättemycket! :) Ohja, finns en hel del, hihi. :) Blir spännande att se om det är en liten tjej till, då kommer nog många klänningar att återanvändas. ;) Kram på dig!
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://blondis81.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?