Design, grillmys & bilbarnstol
Publicerat den

Eftersom tid verkligen inte finns, så har jag nu, i ett desperat behov av en ny design, lånat en gratisdesign. Hyfsat nöjd ändå, med några egna inslag som gör den lite mer personlig. :} Fina bilder i headern, va? Det är de bilder vi tog hos fotografen! Förutom blomman, som jag tog själv för längesen.
 
Idag är det fredag och David jobbar sin sista dag innan semestern! Härligt. ♥ Ikväll ska vi träffa mina underbara vänner sedan högstadiet. Henry får följa med medan vi "droppar av" Julia hos mormor & morfar. Med tanke på att vi ska vara i en trädgård med vattnet precis intill så känns det lite osäkert att hon ska springa omkring där ifall hon druttar i! Om inte annat så kan det vara skönt att kanske få sitta still en stund. ;} Ska bli superkul att träffa dem igen. I princip är det bara jag som är kvar i stan då flera av de andra pluggar på annan ort.. Ganska långt härifrån! Jag hoppas så att vädret är fint, i alla fall att det håller upp. Just nu är det molnigt ute, men det vore ju underbart med lite sol..
 
 
Igår var vi inne i Skövde och köpte en ny bilbarnstol till Julia! En Britax KidPlus  {tror jag att det var.. Kan ha varit KidFix också.. blev osäker!}, 15-36 kilo. Julias nuvarande vikt är 17,3 kg, och hon var så nöjd. Under en väldigt lång period har hon mått dåligt då vi har åkt bil. Har hon inte haft ont i magen så har hon mått illa, och det har faktiskt hänt att vi har fått stanna bilen så att hon kan gå ur och spy. Nu när hon sitter framlänges mådde hon mycket bättre, sa hon. Om det är psykiskt eller inte vet jag inte, haha, men det känns bra att hon sitter så nu. Betydligt mer plats så att vi som kör inte behöver sitta hopkurade där framme då förarsätet måste vara längst fram på grund av den klumpiga barnstolen. Dessutom kan Julia nu sträcka på benen! Innan hade hon en Britax Multi-tech,men den lägger vi undan nu och sparar åt Henry.



 johanna

Skönt att hon mår bättre av att sitta framåt. Lucas har mått dåligt några gånger på vägen till mölltorp.. jätte kul när vi åker dit så ofta :( men ttvärr är ju han bara tcå i dex så måste sitta bakåt ett tag till :(

Svar: Ja, det är det verkligen. Usch, det är så tråkigt när de mår dåligt. Man blir så låst! Ibland får vi stanna flera gånger utmed vägen då vi är på väg någonstans.. Jo! Bästa är ju att vänta så länge som möjligt, och två år är ju fortfarande väldigt lite. Jag vet inte vad man kan göra då.. Åksjuketabletter? :O
melindaochjulia.blogg.se



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?