Sommarlov
Publicerat den

 
I morgon är lille älsklingen redan 2 månader gammal. Det är helt otroligt. Jag har redan gått ner alla gravidkilon, även om kroppens form är annorlunda fortfarande. Det vill säga väldigt breda höfter.. Men tacka vet jag breda höfter! Hur skulle annars en 4380 gram tung bebis kunna tryckas ut där nere? ;} Kan inte förstå att jag haft så olika graviditeter! Mycket illamående - Nästan inget illamående. Mycket viktuppgång - Inte så mycket viktuppgång. MILJONER bristningar - 2 bristningar. Ganska seg förlossning - Ganska snabb förlossning. Ja ni fattar. Kilona efter Julia satt fast i nästan ett år.
 
Just nu njuter vi av sommarlov hela familjen. David har redan varit hemma i en vecka och det har hittats på något varje dag. En dagsutflykt till fina Gränna stod först på schemat, och vi hade det så himla mysigt! Vi har även badat, solat, bränt oss, träffat släktingar, umgåtts med vänner, ridit, min fina vän Frida har fått en son (! ♥) samt shoppat inför bröllopet som vi ska på i morgon. David har skaffat sig värsta utstyrseln, med skjorta, finbyxor, väst och glansiga, svarta skor. Själv tänker jag ha linne & leggings.. Kul! :D
 
Kanske bör jag lägga mig nu så att jag inte ser i kors av trötthet i morgon när jag bör ha skarp syn för att få till några snygga pic's!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?