BVC - kolla upp plitorna
Publicerat den

I förmiddags fick vi en tid för att komma ner till BVC för en liten koll av Henrys ansikte. Har fått rådet av många att gå dit och kika, och det känns skönt att ha det gjort. Liksom jag misstänkte så är det hormon- och värmeplitor. Allting såg helt normalt ut, och jag fick rådet att endast smörja med babyolja i pannan och bakom öronen. Magen skulle jag låta vara {ser mycket bättre ut idag} och även huvudet eftersom det är ett så känsligt område. Men jag skulle inte smörja hela tiden, en gång per dag räckte! Sköterskan trodde inte att det berodde så mycket på vad jag hade ätit, möjligen kunde jag vara lite försiktig med jordgubbar och färskpotatis. Men jag kunde äta litegrann, det skulle inte vara någon fara. Jag står dock fast vid att Henry är känslig för ketchup! {Och tänker därför försöka undvika det ett tag till.}
 
Alltså behöver jag inte använda mig av mer salvor och det känns ju skönt. Lillkillen är väldigt lättklädd för det mesta och sover i endast blöja på nätterna. Och det viktigaste av allt: han verkar inte lida av det!



 Angelica

Ja man blir ju orolig när de inte som de ska. Men skönt att de inte va värre :) jag är lite orolig över Ellen för hon spyr 2 timmar efter varje måltid, å de är inte så lite så tur att vi ska ner på måndag så jag kan prata med sköterskan :)

Svar: Ja man blir ju det. :( Jaså? Det låter ju inte så bra! Har du pratat med sköterskan? Isf, vad sa hon? :)
melindaochjulia.blogg.se



URL: http://Familjenpiepkorn.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?