Dagen innan..
Publicerat den

Åh! I morgon är det BF. Tänk att det redan & äntligen är den 5 maj då! Dagen vi länge väntat på. Jag sitter här och mår lite illa.. Tyvärr inte av någon annan anledning än att jag tryckt i mig för mycket godis. Har suttit och druckit vatten och ätit lösgodis ett tag nu, kallsvettas om vartannat och ibland känner jag ett litet, litet tryck neråt. Det känns i nuläget inte alls som att vi kommer få en till familjemedlem i morgon.. :/ Så tråkigt! Vid det här laget hade jag sjuka förvärkar med Julia, så pass starka att jag strax skulle vara på väg in till förlossningen. På ett sätt är det självklart skönt att jag inte har ont, men samtidigt vill jag att det ska sätta igång och går bara och väntar på smärtan!
 
David & Julia hämtade ner pilatesbollen från vinden förut som jag suttit och studsat lite på. Kan inte direkt säga att det hjälpte.. inte än i alla fall! Men om inte annat så skulle det vara bra för ryggen läste jag! ;} Det jag känner nu är bara att jag inte vill gå mer än en vecka över tiden! För nu räknar jag verkligen med att gå över ett bra tag.. Men grejen är ju att jag endast kommer svullna upp den här sista tiden, och jag antar att bebisen bara lägger på sig den också. ;}
 
Jag hade ju faktiskt chansat på en tjej den 2 maj, men jag hade fel! David har chansat på en kille den 7 maj! Han kan ju faktiskt ha rätt. De senaste dagarna har jag varit totaltömd på energi. Ibland svimmar jag nästan känns det som, och måste lägga mig i viloläge ett tag. Och det här med att jag nästan hela tiden är kallsvettig? Det känns ju onödigt!
 
Magen får sammandragningar då & då, och blir verkligen stenhård. Dock ingenting som gör ont.
Nu kan jag bara hoppas på, och önska att värkarna kommer med ett pang, och att förlossningen är över på ett par timmar. Än ger jag inte upp hoppet om att få ytterligare ett barn på beräknad dag! ;} Men jag undrar en sak: vad hade jag för sjuk "mens" egentligen? Den kom ju dagen efter att jag slutat med p-piller typ {höll i sig i ca en vecka}, och enligt den skulle beräknad födelse vara den 26-27 april {olika bud från olika ställen}. Ultraljudet flyttade fram oss hela 9 dagar, och den verkar inte komma på den nioende dagen heller..? Hmm! 
 
Nu ska jag dricka lite mer vatten! Hoppas att bebisen vill titta ut snart! Vi längtar så ♥
Ciao! :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?