Henrys första tid
Publicerat den

Tänk att två veckor kan gå så fort!
 
I morgon blir vår älskade lilla son & lillebror 14 dagar gammal och jag tycker redan att han har förändrats jättemycket till utseendet. Han ser snarare ut att vara en månad gammal, än bara två veckor. Navelsträngen tappade han på återbesöket den 21 maj, det kan vara lite kul att lägga på minnet. Julia var tio dagar vill jag minnas, men han var alltså bara fem! Hoppas innerligt att han inte är föör tidig med att lära sig saker, vill ju så gärna ha honom liten så länge som möjligt. ♥
 
I fredags började hans ena öga att klibba ihop sig. Vara sig, typ. Det visade sig att bebisar kan ha trånga tårkanaler och det verkar vår lille Henry ha. Det började på det ena, för att nästa dag ha hoppat över till det andra. Vi tvättar ständigt med både fuktiga tvättlappar och tops, och peppar peppar verkar det ha blivit lite bättre nu. Det är mest när han har legat ner länge som det är alldeles gult på honom. Han verkar som tur är inte lida alls av det, det är nog mest vi föräldrar som "stör oss" på det och tänker att det säkert är jobbigt för honom.
 
Hormonplitor kom han inte undan heller, haha! Han har haft i hårbotten ett tag nu, och strax undet naveln. Nu har de dock börjat ploppa fram på halsen och i ansiktet också. Haha! Vi som på fredag ska ta nyfödd-bilder hos Kajsa Thorén igen, undrar jag hur det kan bli! ;} Henry med plitor i hela nyllet, jag som också har fått en del finnar samt "lider" av övervikt {framför allt i ansiktet}, David som fått för sig att odla en massa skägg för att se ut som en riktig hårding, och Julia som har tappat tänder både här & var, samt fått ett myggbett mitt på pannan! ;} Världens vackraste familj, med andra ord!

Just det!
Vi har inte kommit på vad Henry ska heta än. Mer än Henry alltså. Jag har varit väldigt inne på att han ska ha två andranamn, medan David tycker att det räcker med ett. Just nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. Har ni några bra förslag så hojta gärna till! Henry ska i alla fall vara förstanamnet!
Alltså; Henry .... .... Efternamn.

 
 



 johanna Nilsson

David, såklart! Det heter Melker i andranamn, efter min morfar. :)

Svar: Ja, det blir nog bland annat David! :)
melindaochjulia.blogg.se



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?