Att ha två barn...
Publicerat den

.. Är så mycket enklare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig! Som nybliven mamma till ett barn, kändes tanken på två barn väldigt skrämmande, ja faktiskt till och med omöjlig! För min del alltså. Finns säker fler där ute som känner eller har känt likadant. När man har fullt upp med ett barn, hur ska man då någonsin kunna klara av en bebis plus ett större barn? Ja, tanken var väldigt skrämmande. Men jag har aldrig någonsin velat ha bara ett barn, så när jag sedan blev gravid när Julia var 2 år och 3 månader så kändes det hela väldigt naturligt och enkelt. Eftersom graviditeten med Julia var ett helvete den första halvan, fanns såklart rädslan för att jag skulle må likadant även den andra gången. Men som tur var gjorde jag inte det, utan hade nog den enklaste graviditeten genom tiderna. Lite problem med lågt blodtryck, men inte värre än så! :}
 
Till en början hade vi det väldig bra också. Henry var en bebis som nöjde sig med att ligga bredvid och titta på vilket underlättade vardagen mycket. Han sov allt som oftast bra under nätterna. Däremot har han på den senaste tiden börjat visa en personlighet, haha! Han närmar sig 9 månader och är väldigt bestämd! Nu ska han minsann INTE sitta och titta på, utan vara med överallt, äta en massa mat, bli sedd och hörd och ta sig fram överallt. Haha ♥ Det är tur att Henry är så pass lång, och att jag är så pass kort, att jag faktiskt kan gå runt med honom {han håller i mina fingrar och går och går och går} utan att behöva böja mig särskilt mycket! Knappt något faktiskt. 163 centimeter rockar!
 
Vi är fortfarande inte friska här hemma. Förkyldningen har bitit sig fast och vi alla snorar och hostar. Igår när David jobbade {måste ju ha pengar trots att man mår dåligt..} så tog jag med mig barnen och åkte in till Coop i Skövde. Då båda barnen sitter i baksätet fick jag stanna några gånger på vägen in till Skövde och ge Henry nappen, men annars gick det bra. Väl inne i affären fick vi besöka toaletten det första vi gjorde, då Henry hade gjort nr 2 i bilen. Eller ja, i blöjan. Fast när vi åkte bil. Tyckte väl att det stank.. Haha, och Julia tyckte att det luktade precis likdant på toaletterna som det gör hos vår släkting. xD Och hon hade rätt! :O Dock luktade det inte bajs, utan mer skurmedel.. Men ändå! Lite kul att Julia alltid minns precis allting.
 
När vi var klara på toaletten så började vi handla. Gick faktiskt väldigt bra. Henry satt i vagnen och så även Julia, ända till det blev för fullt i vagnen så hon fick gå istället. De åt varsinn banan och skötte sig prima. Julia skulle visa vad hon ville ha i julklapp, men jag sa att det är väl bättre att önska sig det när hon fyller år eftersom det kommer snabbare. Någon form av pet shop ville hon visst ha. Hon är ju galen i allt som har med djur att göra!
 
Eftersom det finns en rutschkana inne i affären så skulle vi självklart gå dit. De visade även en film som verkade vara helt i Julias smak. Prinsessan Lillifee. Måste försöka få tag på den! :} Hon åkte ett par gånger och Henry asgarvade i vagnen när han såg henne komma farande. Han blev också åksugen såklart, och försökte verkligen att ta sig upp för trappan. Ett steg upp kom han, men sedan tog det stopp. Inte lätt att veta hur man gör när man är liten! ♥
 
Efter att vi betalat och packat ihop allting så besökte vi Mc Donalds. Nyttigt.. Men gott! ;} Henry fick lite morötter att knapra på {han hade ätit lunch innan vi åkte in till Skövde}, men det mesta hamnade på golvet. Han lyckades även flirta till sig en kvinna vid bordet intill. Frågan är hur långa armar småbarn egentligen har? Det kvittade vart vi ställde maten så kom han åt och skulle äta upp allt. Han fick dock några pommes att tugga på också, och lite av min QP och lite äpplebitar.. Haha. Matvrak nr 1!

Barnen däckade i bilen på vägen hem. Och jag dog trötthetsdöden när vi kom hem.
Vill bli friska nu!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?