En lång natt
Publicerat den

Natten till idag var Henry allt annat än lugn. Det kunde jag ju ha räknat ut när jag vidd läggdags sa att han skulle sova hela natten..
 
Vid 01 började det med att han vaknade och bökade omkring. Då låg han redan i vår säng, och efter en stund gick jag upp och gjorde i ordning välling till honom. Han drack upp allt och slumrade till en stund. Skönt! Efter ett tag började han böka och låta igen. Då la jag honom i sin egen säng för det brukar han tycka är skönt ibland. Att slippa ha mamma klängandes över sig, haha. Jag lyckades väl slumra in en liten stund, men han fortsatte att vara missnöjd och med en unge som inte slappnar av kan jag själv inte slappna av. Sömnen gick sådär! Runt 04 kom det! Den första spyan. Givetvis i vår säng då jag flyttat över honom igen för att hans egen säng inte hjälpte. Myyysigt. David for upp som ett skott, medan jag som hade somnat riktigt skönt inte var lika pigg på att gå upp. Byta lakan och tvätta av grabben. Ännu en spya kom, och jag vetefasen om det inte kom en tredje gång? David gick ut till soffan och la sig där, Henry fick sova i sin egen säng. Det gick en stund, innan han spydde ner sin säng också.. -_- Det resulterade att han fick ligga bredvid mig i den stora sängen, men efter ett tag spydde han ner den igen. Orkade inte byta lakan igen utan la en handduk som han fick ligga på. Vid 05 vaknade Julia och ville komma och lägga sig hos mig. David som inte hade lyckats somna om, och jag, fick förklara att lillebror antagligen hade fått maginfluensa och att hon i så fall fick ligga i soffan med David. Det var väl inte riktigt det hon hade tänkt sig, men så fick det blir. Ännu en liten spya kom, men sedan kunde vi sova fram till 9:00 i morse!
 
Huuaa.. Spy är vidrigt, och det LUKTADE verkligen spy! Jag somnade alldeles illamående och var bergis på att även jag själv snart skulle spy. Peppar peppar ta i trä!
 
Henry var sugen på frukost i alla fall, och fick sig lite macka och yoghurt. Även vatten då han var törstig. Lite grann kom upp igen och la sig i haklappen, men sedan var det lugnt igen. Medan jag diskade och flyttade runt lite saker i kökslådorna så bajsade ungen någon kopiöst! Bajs upp på ryggen och till och med på överarmarna hamnade det när jag skulle klä av honom pyjamasen. Det fick bli ett bad i handfatet, följt av att sitta på golvet medan jag sköljde av handdukar och pyjamas i badkaret. Eftersom lilleman så sakteligen börjar lära sig att krypa så satt han framåtlutad på badrumsmattan och ni kan ju gissa vad som hände då! Ytterigare en spya på mattan och över en handduk. Och över sig själv! Uuuuuuusch!
 
Nu är badrummet sanerat i alla fall. Toaletten är tvättad, tvätt tvättas, golvet har tvättats, kattlådan ska bytas, JAG ska duscha.. Nappar och nappflaskor är kokade.
 
 
Och Henry sover i vagnen sedan några timmar tillbaka! :}
 
Själv sitter jag här och huttrar. Alla menar på att vår lägenhet är så varm, men jag har fått tända sex stycken ljus för att få upp värmen lite.
Trots en hård natt var Henry superglad i morse! :}



 Marie

ja här är det också lite bökiga nätter, en liten tös som vänder om dygnet, men det börjar bli lite bättre tycker jag, tror att hennes magknip börjar lätta, tror nog inte det är kolik, men nåt åt det hållet, men 3 nätter på rad nu har hon sovit jättebra så kanske vänt då =D

Så fina de är dina knoddar och så stor söt tjej Julia blivit.

Tack för raderna hos mig, länge sedan nu =D
Kram



URL: http://myflowergirl.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?