Midsommarfirande
Publicerat den

I morse vid halv tio var vi på plats på Julias dagis då det var midsommarfirande/avslutning där. Sommarlov för Julias del! Vädret var bättre än väntat, och vi kom undan med bara ett par droppar regn. Det dansades kring midsommarstången och vi sjöng olika sånger. Vissa lättare än andra, haha! Efter dansen bjöds det på kaffe, saft & jordgubbstårta. Otroligt gott och roligt ordnat av förskolan! :} David hade tagit ledigt från jobbet för att kunna vara med, Otroligt uppskattat då papporna oftast missar sådana här skojigheter på grund av jobb.
 
Knåpade ihop en liten tavla som present till fröknarna igårkväll. Googlade och fann en variant som jag gjorde om lite. Då den skulle till en förskola använde jag mig av lite mer färg och annorlunda typsnitt än den jag hittade på nätet. Hoppas den blev uppskattad! :} Lite cellofan gör alltid susen, eller hur? ;} Det gör ju nästan allt!
 
 
Då jag låg uppe till alldeles för sent igårkväll {fastnade vid en film..} så är jag galet megatrött idag! Haha, nästan skrattretande. Samtidigt som jag har lust att storstäda huset, vilket kanske inte behövs men ändå, så vill jag samtidigt gå och lägga mig. Har ingen ork till något! Lite trist, men vissa dagar får vara så.
 
Julia har kommit in i ett riktigt flow då det gäller att rita. Det ligger teckningar överallt med alltifrån blommor, till porträtt av familjen, studsmattor, hennes namn eller trädgården. Nyss ritade hon en midsommarkrans:

 
Då jag inte har några erfarenheter av hur duktiga nyss fyllda 4-åringar är på att rita så vet jag inte om hon är bättre än någon annan, men enligt mig är hon grym! :} Lite partisk måste man väl vara när det gäller sitt eget barn! ;}
 
Ha en fin dag! :}
Kram på er!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?