10 månader
Publicerat den


Älskade lilleman vad du växer! ♥ Hans underbara cardigan fyndade jag på H&M igår för femtiolappen, SÅ värt! :} Idag är han alltså redan 10 månader och då passar det ju bra att jag skriver lite om BVC-besöket vi var på för tre dagar sedan.
 
Uppenbarligen är inte jag så bra på att uppskatta vikt, för jag hade trott att han skulle väga mer än vad han faktiskt gjorde. Han följer sin kurva jättefint och han skötte sig bra under hela tiden trots att han på vägen dit hade tappat sin napp och fick vara utan. Han har fortfarande bara 2 tänder i underkäken och massvis med hår på huvudet! Dock ganska ljust. :} Lite varstans på kroppen har han torra fläckar, så jag har varit och köpt på mig en massa Decubal för att försöka hålla det mjukt. Han har ett torrt parti på ena handen, precis nedanför ringfingret, och lite på benen, armarna och ryggen. De syns knappt, men känns! Som tur är verkar han inte lida av det själv. Lite kliar han sig bakom öronen fortfarande, och jag smörjer även där. Jäkla öron.. Han har ju kliat sig där sedan födseln i princip..
 
Längd: 75,8 cm
Vikt: 10 835 g
Huvudomfång: 48,1 cm
 
Lilla parvel! Var bara tvungen att kika hur Julia var i denna ålder! Hon vägde mer men var  75,5 cm lång, haha! Och Henry har lite större huvud än vad hon hade!
 

Just nu sover han i vagnen på balkongen. Soligt och skönt förhoppningsvis. Jag ska strax ställa mig och laga lite spaghetti & köttfärssås. Smarrigt!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?