Vilken dröm!
Publicerat den

Alltså cheez vilken dröm jag hade i natt!
 
En såndär verklighetstrogen dröm som man allt eftersom dagen går får påminna sig om att det visst bara var en dröm! Till exempel så körde jag i drömmen bil in till Skövde. Fullt med barn i bilen och i en RASANDE fart. Jag gled då & då ner i kurvorna, och blev såklart fotad av hastighetskameran när jag susade förbi i 100 km/h istället för 80.. Blev livrädd eftersom jag då skulle få en saftig böter i form av typ 200 000 kr! Haha. Hoppas verkligen inte att man får det på riktigt? Dessutom skulle jag i drömmen plugga på högskola till hösten och då behöva hjälp av CSN, men eftersom jag åkt fast på kameran skulle jag inte få ta lån & bidrag därifrån. {När jag satte mig i bilen förut tänkte jag att shit, har jag fått böter eller inte!?} Haha :P
 
Eftersom man drömmer en hel del varje natt så hade jag även lite andra drömmar. Jag var på Liseberg bland annat, och skulle åka den där AtmosFear. Dock var den istället mer lik slänggungorna, och de satt endast fast i små snören. Självklart lossnade mitt ena snöre när jag precis satt mig, så jag hoppade snabbt av och tittade på de andra istället. Fytusan! Jag har åkt den i verkligheten och den var inte alls lika läskigt som jag tidigare trott, men allting är alltid mycket värre i mina drömmar.
 
Den tredje och typ sista drömmen som jag minns handlade om att jag var i något hus med en massa burar med djur i överallt. Jag minns den bara suddigt och kan verkligen inte förklara den på ett bra sätt. Men jag tror att det handlade om lite hamstrar.. och kaniner!
 
Drömmer ni också en massa varje natt? Jag har 2-3 drömmar som jag minns varje natt! :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?