Sy matchande mössor
Publicerat den

 
Tjoho! :} Äntligen fick jag till ett par snygga mössor till barnen. Efter att ha sett Lowas & Elvis fina mössor var jag tvungen att inhandla samma tyg och göra likadana till mina barn. Tycker att de passar så himla bra i orange. För ett par veckor sedan sydde jag mössor i ett grönt tyg med igelkottar, men de mössorna blev väl sådääär. Första gången och allt! Hade för långa stygn så att sömmen syntes alltför väl utifrån. Nu lärde jag mig att köra med täta stygn, och se så bra det blev! :} Julias blev väl något stor, men det är ingenting som stör! Då kan hon ju ha den desto längre. ;}
 
Tycker att det är så gulligt att syskonmatcha! :}
 
Vi var ju hos barnens mormor & morfar en stund förut. På vägen dit säger Julia att hon tycker att Alice är ett väldigt fint namn. "Det är ju ett tjejnamn!". Jag berättade då att David gärna vill döpa vår tjejbebis till det om vi får någon, och det tyckte hon med. Det verkar som att jag får lägga mig. ;} Missförstå mig inte, tycker att Alice är ett jättefint namn, men det är nåååååågot vanligt. ;} Räcker med att ha ett namn som toppar poppislistorna... {Julia} Jag som minsann skulle ha ovanliga och långa namn på mina barn! Endast 5 bokstäver.. ynkligt! :P Men jag är nöjd ändå! Det blev ju bra i alla fall. Och det är tur att barnens namn innehåller lika många bokstäver. Julia är väldigt noga med att de har lika många bokstäver, och skulle tycka att det var orättvist om Henry haft ett längre namn. Hihi.
 
Är förresten fått mersmak för att sy! Vill göra en scarf i samma tyg till Henry. Tänkte att jag skulle använda den han redan har som mall, men näe.. Då har den kommit bort så klart! Attans..






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?