Skola och photoshop
Publicerat den

Jag sitter inloggad vid bloggen nästan varje dag, men det blir aldrig av att jag får iväg nåt inlägg. Vet liksom inte vad jag ska skriva riktigt..
 
Dagarna består av plugg och ännu mer plugg. Det vill verkligen till att jag läser mer eller mindre all min vakna tid, för annars klarar och hinner jag inte med uppgifterna. Vi har haft upp över öronen sedan start, vilket dels är roligt men också ganska påfrestande. Varenda vardagkväll har jag suttit på övervåningen vid datorn och skrivit och skrivit. Det har inte blivit mycket tid till att umgås med familjen.. Förhoppningsvis är det bara en tuff start, vilket jag har hört att det är. För liiiite mer fritid vore faktiskt inte dumt. Även om jag fått min beskärda del av fritid under mina två mammaledighetsperioder.. Men så länge det är roligt så klagar jag inte.
 
På schemat just nu är bland annat Anatomi & Fysiologi. Än så länge har jag lärt mig hela ögat och örat på latin, samt flera delar av kroppen. Nu fattas det bara alla muskler och lite mer specifika delar i bland annat händer och fötter. Haha, jag dööör. Men det är roligare än franska i alla fall, vilket är ett annat språk jag har läst genom åren. ;} Igår hade vi presentation inför en del av klassen angående en artikel vi hade sökt. En engelskspråkig artikel som vi skulle översätta till svenska och granska ordentligt. Gick bra, vi blev godkända! :} På måndag morgon väntar ännu en redovisning - då om vår VFU och vår observation vi gjorde där. Jag har ännu inte skrivit klart den observationen, vilket kanske kan vara smart då vi ska lämna in den helst i morgonkväll. Men jag har inte hunnit sitta med den på hela veckan!
 
Mitt i allt det här så har jag fått lite tavelbeställningar vilket är jätteroligt!! :} Älskar att sitta i Photoshop och pyssla och det är nog ett nyttigt litet break från all anatomi och centrala begrepp inom omvårdnaden. ;} Vet ni vilka det är? De centrala begreppen? Det är Människa, Hälsa & Välbefinnande, Vårdande samt Livssammanhang & Miljö. Där lärde ni er något nytt. Desa fyra teman innehåller också fler underkategorier, såklart. Man ska inte tro att man kommer undan så lätt.
 
Ikväll kommer Cajsa & Eric hit. Vi ska äta tacos och ha roligt!! :} Längesen vi sågs, återigen. Men det ska verkligen bli kul! :}
 
 
Ha en fin dag! :} Bjuder på en bild på vår lilla matsalsdel i vardagsrummet.
Kramar






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?