Julia hos tandläkaren
Publicerat den


Hittade gamla bilder på Julia från när hon var en 10-11 månader gammal ♥

I måndags var jag, Julia och Henry hos tandläkaren eftersom Julia fått en tid för undersökning. Vi hade pratat om det länge och jag har försökt få henne att se fram emot besöket. Att hon dessutom har fått två nya tänder (tydligen sexårständer) gjorde henne ännu mer förväntansfull! Dock var det inte en särskilt förväntansfull Julia jag hämtade på dagis vid 13:15 i måndags, då hon var i full färd med att leka med de andra dagiskompisarna. Hon påstod att det skulle bli tråkigt och att hon var rädd för allting som hade med tandläkare att göra.
 
När vi väl kom till tandläkaren fick vi vänta i några minuter och Julia frågade gång på gång om det inte var vår tur snart. Skapligt rastlös! En tandsköterska ropade in oss minuten efter och Julia fick sätta sig i den stora stolen medan jag satt med Henry (som var väldigt blyg!) i knät på en stol lite längre bort. Hon var väldigt nervös, haha, men gapade ändå stort och snällt och svarade på frågorna hon fick. Hon åt minsann bara godis och drack saft på lördagar, och hon fick bara vatten mellan måltiderna, höhö. Jag skämdes lite i stolen borta vid väggen för att det lät så himla bra.. (Jag kan ju tillägga att mina barn dricker saft nästan dagligen, och idag åt Julia godis efter frukosten, men det behöver ju ingen annan veta! ;)) Tänderna såg i alla fall välborstade och fina ut, och den brun/gråa tanden satt som berget. Eftersom olyckan (hon ramlade av en såndär hård gunga och fick den på tanden så att det dels lossnade en bit och att den så småninom skiftade i färg) hände för så länge sen så trodde tandläkaren att risken för att den nya tanden under skulle ha skadats, var väldigt liten. Hoppas kan man alltid göra! Vi fick även order om att börja använda "vuxentandkräm" eftersom hon fått nya, permanenta tänder, och sagt och gjort så köpte vi en när vi ändå var där. Någon med smak av pepparmint som till och med jag tycker smakar starkt. Men Julia biter ihop och har använt den två gånger om dagen! Hon är väldigt rädd om sina tänder och det är OERHÖRT viktigt att de är vita och fina. Det påpekas gärna vilka gula tänder jag har fått.. Så sent som i morse förklarade jag för henne att hennes vita tänder måste bero på att hon varken dricker kaffe eller snusar. "Jaa, eller röker!" svarade hon då.
 
Hennes skräck för tandtroll kom till när vi läste om Busiga bebben som inte ville borsta tänderna. Bilderna när de läskiga trollen borrar och förstör tänderna har verkligen satt sig i Julias huvud, och ibland har vi behövt borsta tänderna flera gånger samma kväll för att vara säkra på att ingen mat finns kvar som tandtrollen vill åt! Vid något tillfälle nämnde jag för henne att föräldrar ska hjälpa sina barn med tandborstningen fram till de är 10 år gamla, vilket OCKSÅ har fastnat i henne huvud. Jag kommer därför sällan undan med att hjälpa henne, även om jag tycker att hon ibland kanske kan borsta själv. I alla fall på morgonen. :}
 
Hur gör ni mer era barns tänder? Borstar de själva eller hjälper ni till?
Julia är som ni förstår väldigt enkel att borsta på, Henry däremot får man tvinga och använda sig av våld för att komma åt de små tänderna. ;} Men det var tydligen bra, enligt tandsköterskan när jag förmedlade detta.. Tänderna ska borstas!
 
Visste ni att förr i tiden när tänderna inte borstades lika frekvent, så förekom det inte alls lika mycket karies som det gör nu? ;) Kan ju kanske ha något att göra med att de inte åt socker på samma sätt som nu, men ändå! :}




Julias födelsedag ♥
Publicerat den

Hej härliga måndag! Den kallaste maj på tio år sägs det, och jag är beredd att hålla med! Vilket jäkla väder!? Min telefon visar på regn hela veckan, fy tusan så trist! I helgen hade vi en hyfsad tur ändå och solen var framme en hel del, men det blåser ju ganska mycket vilket inte ger någon sommarvärme direkt. Men kul har vi haft det!
 
I fredags fyllde Julia 5 år och jag kan inte förstå det. Det innebär ju också att jag inte längre är 19 år utan 19 + 5.. Usch, min ungdomstid är verkligen förbi. Och rynkorna blir inte färre! Jag tror i alla fall att Julia hade en toppenbra födelsedag och både hon och Henry blev firade på dagis och fick varsin present. Julia fick en bok om blommor (hon är jätteintressead av blommor och kan de flesta!) och Henry fick en nalle. Vi väckte Julia med skönsång och paket (LÄS: hon var redan vaken och undrade när hon skulle få paket vid 05:45) och hon blev glad för nya pennor, ett par pysselböcker, en ELSA-figur och ett skrivbordsunderlägg. När jag även berättade att cykeln som hon fick i början av april också räknades in som present så blev hon skitsur och svarade: "men JAAA, jag VET det. Du behöver inte SÄGA DET igen!" Typiska meningar man som förälder får ta emot från en "stor tjej". Det är tur att man även får höra snälla saker då och då. ;} Som att hon tycker att jag är jättefin alla dagar :')
 
Under eftermiddagen kom mina föräldrar förbi och hade med sig ännu fler presenter - till båda barnen! Henry fick foppatofflor, uteleksaker och en tröja med Alfonsmotiv. Julia fick en docka med en massa hår som man kan göra frisyrer på, trosor och någonting mer som jag just nu inte minns, haha. De fick i alla fall tre paket var så att det skulle vara rättvist! ;} Jag slängde ihop en kladdkaka lite snabbt som inte visade sig bli sådär jättegod och Julia tyckte att den smakade kaffe? Trots att det inte fanns något kaffe i den.. Anledningen fick jag reda på dagen efter, då jag från köksbordet kunde se att det smälta smöret som skulle vara i smeten stod kvar inne i micron. :') Hoppsan.. Men den gick att äta i alla fall. ;) Julia bestämde kvällsmat och ville till en början ha kalops! Då det tar en sån lång tid fick jag be om en annan önskemåltid och det blev istället makaroner och falukorv - som hon mestadels lagade själv. Hon la i alla fall i makaroner i grytan och stekte falukorven. Jag och David hade hoppats på att hon skulle önska sig grillat, men det tyckte hon inte var så festligt.. Bättre med makaroner och falukorv och ketchup, haha. Och någon gång måste man väl offra sig för barnen och låta dem bestämma. Det är ju faktiskt väldigt smaskigt tycker även jag!






I lördags hade jag och David lite egentid och åt på Hamnkrogen tills vi nästan storknade. Jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv! Julia sov hos Johan och Henry fick vara hos farmor ett par timmar sålänge. Mysigt! :}

En liknande bild har tagits på David och Julia för ett par år sedan, och självklart ska även Henry få bli skjutsad, hehe. Samma trehjuling!


Fyndade en vas på loppis i lördags. Ljuvlig.


Se glad ut, Julia! :D Nu ska vi en gång för alla spara ut den där jäkla luggen som aldrig ligger som den ska i alla fall. Håret ser bara bösigt ut!


Självklart ska det pysslas på en gång! :}
 



Allrum
Publicerat den


Härom dagen la jag upp en bild på instagram som föreställde vårt allrum som vi har på övervåningen. Jag var inte alls nöjd och tyckte att rummet såg så omysigt och tråkigt ut, trots att vi målade om väggarna och fräschade till det nu i vintras. Jag fick tips om att tillsätta mer färg för att liva upp det lite och öka myskänslan, något som jag först inte ville men som nu i efterhand blev riktigt bra! Haha, eller det enda med färg som jag egentligen har tillsatt är en korg med lite gröna filtar i. ;} Men dessutom fick sig det svarta bordet en vit duk och den vit väggen fick sig en mörk tavla. Dessa saker har tidigre stått i andra änden av rummet, men de gjorde sig ju bättre här!
Tänk att man genom att flytta sina saker några meter kan få en sådan effekt!
 
Jag vet inte vad ni tycker, men jag blev mycket mer nöjd såhär! Egentligen kanske det skulle vara fint att få upp en tapet på snedväggen? Vad tror ni om det? Någon billig bara.. men som ändå kan tillföra något till rummet!
 
Nu; mikrobiologi! Seminariet igår gick bra och vi blev alla godkända som var med. Det som väntar nu innan sommarlovet är ytterligare två seminarium och två tentor. Det ena seminariet kan jag dock strunta i och istället göra en inlämningsuppgift och skicka in, men ännu har jag inte bestämt mig för hur jag ska göra..
 
Ha en bra dag hörrni! :}



Ett berg av tvätt och möjligen för lite sömn
Publicerat den

En bild av vårt hus tagen igår när vädret var lite vackrare än nu..
Sömn var det ja..
 
Usch, jag vet inte när jag sov en hel natt senast? Dels håller Julia på att komma in till vår säng varje natt, oftast kommer hon utan att jag vaknar av det. Dock märker man ju att det blir mindre plats kvar i sängen och vaknar istället av DET. Inatt hade Henry på något sätt fipplat av sig blöjan och råkat kissa i sin säng så att den var dyblöt. Jippie! Med andra ord fick vi ligga alla fyra i vår 180 cm säng. Henry brukar ha svårt för att somna om och rör sig hela tiden och lägger sig på både mig och David. Ibland lägger han sig också nere vid våra fötter och då är jag rädd att han ramlar ner och kan därför inte somna om på grund av det.
 
Hehe,i-landsproblem! Nästan lite pinigt att skriva om det egentligen. Visst sover jag tillräckligt ändå eftersom jag trots allt står på benen. Men med en chockerande viktuppgång och alldeles för gula tänder på grund av för mycket kafffeintagande så kunde livet ha sett lite bättre ut än vad det faktiskt gör. Självförvållat dock. Återigen - pinsamt!
 
För ett tag sedan fick jag för mig att ta tag i tvätten, och tvättade då med andra ord nästan allt jag kunde komma över. Jag bytte sängkläder i alla sängar och tvättade diverse ytterkläder. Sen var det ju det här med att ta hand om tvätten efteråt.. Det går ju an att slänga in i maskinen och möjligen också hänga kläderna på tork efteråt. Men den där sabla vikningen och att sedan lägga in alla kläder där de ska vara! Ojojoj.. det mest fruktansvärda är faktiskt strumporna som jag är säker på att många där ute håller med mig om. Dels hittar jag sällan ett helt strumppar, och sedan är det så drygt att vika, vika och vika, haha. Men det hör väl till mammalivet! Hur många barn ville jag ha sa jag? 7? Helt ofattbart att det kan bli så mycket tvätt av enbart fyra familjemedlemmar. :} Men, man får vara glad att man över huvudtaget har kläder, eller hur? :}
 
På tal om kläder så är jag så sugen på den här gula jackan från Pomp de lux till Julia. Så himla fin, och Julia passar så bra i gult! Men 520 spänn? Näe, där går min gräns! Inte för en jäkla liten jacka.. Hoppas att den kommer ut på rean sen, då kanske jag kan slå till! ;}
 
Jahapp. Barnen är iväg på Mulle & Knytte med dagis idag och det är bara att hoppas på att de har det roligt i regnet! Med sig i ryggsäcken idag fick de saft (som alltid), en mattermos med pannbiff och potatis och brunsås, lingonsylt i en liten burk bredvid, en skalad morot i en plastpåse, en banan och dessutom en hembakad kanelbulle. Lyxmat enligt mig! Julia var lite fundersam då "ingen annan någonsin har haft med sig pannbiff till mat". Men man tar vad man har. Meningen är ju att barnen ska ta med sig matlåda från maten man åt kvällen innan. Visst har det hänt att jag stått där några minuter innan avgång till dagis och stekt köttbullar och kokat makaroner in i det sista. För inte äter vi middag varje kväll! Mestadels blir det mackor, yoghurt eller annat snabbt & lätt.
 
Julia verkar ha något slags hatkärlek för det där med Mulle. Varenda tisdag innan det är dags att kila iväg till dagis så beskriver hon mycket utförligt hur mycket hon ogillar allt som har med Mulle att göra. Att det aldrig borde ha uppfunnits, att det är tråkigt och jobbigt och att hon har alldeles för lite kompisar. Nästan dagligen när jag hämtar henne från dagis beskriver hon å andra sidan hur fantastiskt roligt det har varit på dagis idag (okej, inte de dagar de haft Mulle för då tycker hon bara att de gått för långt och att det har varit tungt att bära ryggsäcken hela tiden), men annars är hon alltid glad och nöjd. Att som mamma försöka handskas med dessa otroliga humörsvängningar kan ibland vara lite frustrerande. Jag har som mål att låta barnen gå på dagis så lite som möjligt eftersom jag tänker att det måste vara skönare för dem att vara hemma, och därför går de sällan ända fram till stängning kl 17:00. I morgon däremot så har jag inget val då mitt seminarium ligger under eftermiddagen och att jag då inte hinner hem till kl 17. Vad säger Julia då, tror ni? Jo! Då vill hon gå till klockan 17 IDAG istället, och INTE i morgon. Nyss ville hon ju inte gå till dagis alls? ... Det kan inte vara lätt att vara liten och ha så mycket tankar i huvudet ♥
 
Henry däremot älskar Knytte vad jag har förstått det som! Att få bära sin ryggsäck alldeles själv är något han värderar högt och ingen annan (varken jag eller Julia) får hjälpa honom att bära. Helst vill han bära Julias ryggsäck också. ♥ Lilla tvååringen!
 
Hepp, dags att ta tag i berget av tvätt! :}
Ha en bra dag i regnet godingar





När man fyller 2
Publicerat den






Ooh, vilken bildkvalité! Jag ber om ursäkt för det. Mobilen verkar sjunga på sista versen vad gäller kameran nu..
 
Den här dagen har verkligen gått i ett!! Dels en storstädning av hela huset med både dammsugning och moppande av golv. Råkade i all hast välta ut hela hinken med skurvatten på hallgolvet där nere, så rent blev det verkligen.. När jag kände mig som mest stressad skakade hela jag. Något jag inte känt av under de veckor som jag haft min praktik nu där stress har varit det minsta jag har känt av. Men på hemmaplan, då jäklar! Fullt upp hela tiden. :} Och ett bra kalas blev det med fullt av gottigheter, skönsång och presentöppning! Det blev ett släktkalas för både barn, pappa och barn då David och Julia fyller i veckan som kommer.

Det var alltså idag för två år sedan som mitt andra barn kom till världen, min älskade lilla son Henry! Henry Wilmer David. En liten kille som alltid varit så himla lugn och snäll, men som på senare tid har visat en betydligt mer bestämd och envis sida av sin personlighet. Det blir väl lätt så när man har en storasyster som gärna vill ta för sig eller hjälpa till med det mesta.. ;} En rejäl och stabil liten kille med otroligt mycket hår på huvudet, haha! Tror banne mig att det är tjockade är mitt eget, och då är det inte illa.

De senaste månaderna har pratet dragit igång ordentligt och han är så duktig på att härma ord även om inte alla ljud finns där ännu. Men "L" kan han säga, och i vissa fall även "R", otroligt nog! "Grillkol" och "paraply" är ord som är roliga att säga just nu, och Julia kallar han för "Jejja", vilket även Julia själv säger om sig själv när hon pratar med honom. Gulligt! Mormor kallar han för "Nonno" och morfar för "offa". Adam blir "A-a" och Erik är "E-i". Han gillar vokaler verkar det som! Grillkol är "Giikåå" förresten.
 
Tråkigt nog känns det som att jag på grund av min pågående utbildning missar mycket av hans utveckling i och med att det ofta blir långa dagar på dagis. Det är otroligt ledsamt och får mig ofta att fundera på vad jag egentligen håller på med. Inte födde jag fram honom {under plågsamma smärtor} (eller Julia heller för den delen) för att lämna bort dem nästan dagligen. Tyvärr är ju samhället uppbyggt på detta vis nu och det borde väl egentligen bara vara att "acceptera läget", men jag har svårt för det. Planering pågår för att ändra på detta och få mer tid med barnen..

Jag tänkte skriva ner lite fakta om Henry och hur han är nu när han är 2 år gammal:

♥ Älskar att dricka och dricker hela tiden. Alltifrån vatten och mjölk, till saft, te, oboy och kolsyrade drycker. Allting smakar bra! 
♥ Han älskar att äta smör direkt ur paketet, även om jag försöker sätta stopp för detta så fort jag ser det!
♥ Galen i allt med motor: traktorer. lastbilar, mopeder, bussar, motorcyklar. Älskar också att sitta bakom ratten i bilen och trycka på alla knappar, styra, dra i spakar och helst av allt köra själv. 
♥ Gillar djur och ska alltid peka på hundar, katter, fåglar, hästar och kor som han ser. Dock kan han vara elak mot Sessan och slå till henne utan anledning. Vet inte hur vi ska få honom att sluta med det? 
♥ Gillar att se filmer på sig själv eller oss andra i familjen som vi filmat med mobilerna.
♥ Älskar att vara utomhus!
♥ Intresserad av kläder och skor och är noga med vad han har på sig. Kan stå länge vid garderoben och försöka välja kläder, ofta blir det skjorta! "Hootta" eller "ta" har det hetat hittills.
♥ Har humor och vill gärna få oss att skratta genom att göra miner eller säga roliga saker.
♥ Favoritsången är Trollmors vaggvisa och det bästa i den är "aj aj BUFF". Buff är väldigt roligt!
♥ Älskar bär, liksom sin syster! Hallon, blåbär och jordgubbar kan han äta hur mycket som helst av.
♥ Att åka fyrhjuling med pappa är det största intresset! Och hjälmen är viktig att ha på (även enligt honom).
♥ Sover i egen säng i eget rum sedan länge. Han trivs bra med det och vill inte att man pillar för mycket på honom när det är dags att sova. Dock ska man gärna sitta bredvid i en stol. Ibland får man sjunga, ibland inte. "Tyst", säger han då (i alla fall till mig, haha). Kan det vara något med min sångröst??
♥ Älskar sin napp  och är sjukt beroende (men fram till tre års ålder tycker jag att det är okej). Har fortfarande blöja. Nästan dagligen är han dock utan blöjan och går på toaletten och kissar, men allt som oftast sker det även olyckor då tålamodet till att kissa klart på toaletten inte finns. ;}
♥ Tandborsning sker med våld, haha. Så även schamponering av håret!
♥ Innan han ska sova gillar han att räkna in alla i familjen och kan upprepa det flertalet gånger. "Mamma, pappa, Jejja, Sessa".
 
Underbara lilla pojke! Som vi älskar dig. Kan verkligen inte förstå att du redan är två år!?



Marknad & tivoli
Publicerat den


Hjo har bjudit på strålande väder hela dagen och efter en dag på praktikplatsen {Sigghusberg} så gick vi ner till stan för att kika. Det är ju ett måste när det väl händer något i vår lilla by! :} Då vi inte var där förrän på eftermiddagen var det ganska folktomt, men barnen var nöjda efter lite godis och bilåkning. Henry körde så att han drog loss ratten, den busungen! Dock lyckades han sätta tillbaka den i farten. :D
 
Papper om sommarjobb har kommit i brevlådan och jag är mer än nöjd. Tänk att det kan vara så enkelt som att de skickar ett brev och frågar om man vill ha jobb!? Skämt åsido, jag fick faktiskt skicka in en anmälan.. Ibland flyter allting på sådär läskigt gött. Ett meddelande från läraren om att det mesta i min senaste uppgift behövde utvecklas fick mig att gå under för en sekund, men när hon senare avslutade mailet med att skriva att jag trots det blivit godkänd, väcktes min livsglädje åter.
 
För två veckor sedan var jag nere på vårdcentralen för att ta blodprov och se om jag haftt vattkoppor. Igår ringde de upp och kunde berätta att provet var oklart och att där fanns ett visst skydd men att det ändå rekommenderades att jag vaccinerade mig. Okej! Kan jag alltså ha haft en släng av vattkoppor då..? Annars hade det väl inte varit oklart? Hur som helst så är jag rädd. Jag gillar inte vaccinationer. Inte på mig själv i alla fall då jag ogillar att bli sjuk. Jag har såklart fått alla vaccinationer som ingått som barn och även gett mina barn allt som rekommenderats. Allt annat vore skamligt. Vi vill ju inte få tillbaka till exempel mässlingen som är så farlig. Men till exempel svininfluensavaccinet har jag inte tagit. Jag var gravid då det lancerades och var rädd för att få okända ämnen in i kroppen. Och jag har inte ångrat mitt val.
 
Men vaccinera mig måste jag göra om jag vill fortsätta den här utbildningen känner jag. Vattkoppor, tuberkulus och hepatit står på att-göra-listan! Hoppas att det inte blir alltför spännande biverkningar. ;}



Praktik & Vittsjö
Publicerat den

Hej regniga måndag! 

Jag är ute på praktik just nu men har lite rast. Vad passar väl bättre än att uppdatera bloggen lite nu när jag ändå har tid?! :) 

Det var två svårväckta barn i morse som verkligen inte ville gå upp. Läggningen blev sen igårkväll vilket bevisligen satte sina spår. Henry brukar oftast vara mer lättväckt, men i morse slutade det med att jag fick bära upp honom och ha honom i knät för att han skulle vakna! Klockan 7:00.. Och Julia var som vanligt omöjlig att få upp! :') Kanske borde införa läggdags redan vid 19? Istället för 21.. Det är sent jag vet.. men det är svårt att få barnen i säng när det är så ljust ute. Det blir liksom fel för dem.. Själv kunde jag inte somna sen heller! Kan det ha berott på att hela familjen sov fram till 9 den morgonen tro? 

Ovan ser ni i alla fall bordet som vi köpte i lördags. Är så nöjd! Förhoppningen var att jag skulle få tag på ett svart, men hepp.. tror det har utgått?! Men vitt blev faktiskt riktigt snyggt det också tycker jag!  Vi ska köpa en rund liten spegel och sätta över bordet, men det får vänta tills nästa månad då pengarna är schlutt! Det går inte jättelångsamt att göra slut på CSN. ;) Även om det är den högsta summan jag någonsin fått ut i månaden. 

Fy vad regnet smattrar mot fönstren. En gubbe här på praktikplatsen tyckte att vi skulle sätta på vindrutetorkarna förut, haha. Smart! Men sålänge min trädgård får gratis vatten så klagar inte jag. Hoppas att gräset som vi sådde tar sig riktigt ordentligt nu. 

Min ekonomiska sida valde att inte ha igång värmepumpen inatt. Något som jag djupt ångrade i morse då undervåningen liknade ett kylskåp. Riktigt kallt! Övervåningen däremot var behaglig, och det är ju ändå där vi sover. Men för fuktens skull så satte jag på pumpen innan vi for iväg förut. Hoppas på ett varmt hem i eftermiddag! 

Kram på er :) 




Ännu en helg
Publicerat den



Så har ännu en helg flugit förbi snabbare än blixten! Trots det var helgen extra lång då det var första maj i fredags, men det verkar inte har någon större betydelse då dagarna ändå går lika snabbt! Vi har i alla fall fått mycket gjort. Barnen har mest tillbringat sin tid utanför hemmets trygga i vrå. Istället har de varit hos sina morföräldrar både i fredags och i lördags (igår). I fredags var även jag med då David var iväg, och det är alltid skönt att bli lite bortskämd med mat och fika, hehe.

I lördags lämnade vi av barnen hos dem på förmiddagen för att sedan barnfria åka ner till IKEA i Jönköping. Där handlade vi presenter till Henry vars födelsedag verkligen närmar sig. Nu är allting färdigt och vilken känsla! Bara kunna släppa det och invänta den stora dagen. :} Lite andra prylar fick också följa med hem, såsom ett bord från Vittsjö som jag länge suktat efter, ett miniväxthus, en pläd och en underbart fin liten vas från en liten butik inne på A6. Att vi inte är där oftare!? Det är ju helt underbart. Vi var också för första gången inne på Lager 157. Egentligen var David sugen på ett par nya jeans, men det slutade med att Julia fick ett par leggings och Henry en ny tröja. Det fanns mycket fint för vettiga priser! Precis intill låg Leos lekland som vi var tvugna att kika in hos! Wow... NÅGOT större än Stellas lekland i Skövde, så det får nog bli ett besök där någon gång framöver! När barnen är med alltså! ;}

Idag har Julia varit på barnkalas hos granntjejen som hon leker med nästan dagligen. Det hade varit jätteroligt sa hon och temat var Elsa. Vilken tur att hon har både klänning och peruk! ;} Hon vill ju dessutom ha Elsa-tema på sitt egna barnkalas också, de verkar aldrig tröttna! :}

Barnen och David har varit ute och åkt lite fyrhjuling - båda barnens stora intresse! Julia har fått en ordentlig crosshjälm och det känns tryggt ifall det skulle råka hända en olycka! Henry får än så länge köra med sin cykelhjälm då hans huvud är bra stort fortfarande. Dags att röra på påkarna och fixa lite kvällsmat. I morgon har jag praktik igen och då väntar långa dagar, både för mig och för barnen på dagis. Tack och lov har vi en snäll farfar som gärna hämtar dem lite tidigare på dagis så att dagarna inte behöver bli jättelånga! :}

Bilder på Vittsjöbordet kommer! :}