22 mars - två månader kvar till BF!
Publicerat den

Idag är det bara 2 ynka månader kvar tills min och Johans lilla bebis är beräknad att komma!! Det är ju ingenting, det kommer gå i ett nafs! Just nu ser jag två vägar: tiden till förlossningen kommer gå otroligt segt och och det kommer vara en jobbig tid med mycket problem och smärta, ELLER, tiden kommer rusa iväg och jag mår både fysiskt och psykiskt bra! Låt oss hoppas på det sistnämnda..

Jag mår faktiskt väldigt bra just nu, klarar av att både gå, springa, hoppa och skutta. Magen är lätt än så länge (känner mig bara framåttung precis efter att jag ätit..) och den är så rund & fin. Kramp i vaderna kommer då & då, inte lika ofta längre som för ett tag sen. Det gäller att dricka mycket vatten innan man lägger sig, då klarar man sig! :) Det enda som egentligen är jobbigt med magen är att den har börjat sticka och göra lite ont. Jag antar att det är den övre kanten av livmodern som spökar, då det är en bit ovanför naveln, i mitten ungefär! Nåväl, det fungerar!

Nästa vecka är det dags för barnvagn!! Tjoho! Det känns verkligen som att det är på tiden att börja köpa lite saker. Jag är väldig tacksam över att både jag och Johan lagt undan pengar varje månad, så att vi nu har råd med det allra viktigaste. Jag hade haft lite panik över allting annars.. Men som sagt, barnvagn nästa vecka, sedan blir det lite kläder till och från antar jag. Någon helg ska vi också ner till Jönköping och IKEA för att inhandla en säng, skötbord, badbalja etc. MYSIGT!

Det är mycket mysigare att planera inför en liten bebis, än inför studenten! ;) Medan andra har panik över balklänning och sökande till högskolor m.m. så får jag fundera över bebisnamn och things to the little one! :D
(I och för sig så kommer ju säkert den tiden för de som tar studenten nu också...haha men jag får försöka se det positivt från min sida xD)






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?